AÖF Kayıtları Başlıyor

AÖF Kayıtları Başlıyor

Anadolu Üniversitesinin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilip kayıt yaptıracak adaylar ile AYÖS ve Af kapsamında kayıt yaptıracak adayların kayıt işlemleri baş

Yapılan açıklamada, Anadolu Üniversitesinin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilip kayıt yaptıracak adaylar ile AYÖS ve Af kapsamında kayıt yaptıracak adayların kayıt işlemlerinin 1 - 12 Eylül 2014 tarihi arasında yapılacak. Bu tarihler arasında kaydını yaptırmayan adayların, sonradan kayıt için herhangi bir hak iddia edemeyeceği ve kayıt hakkını kaybedeceği belirtildi.

Sadece internet başvurusu kayıt için yeterli değil.

Kayıtlar internet üzerinden http://kayit.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak.  Başvuru İşlemleri 1 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayıp, 12 Eylül 2014 Cuma günü saat 17.00’de sona erecektir. Ön başvuru işlemleri birinci aşaması internet üzerinden ikinci aşaması ise illerde bulunan AÖF bürolarına bizzat yapılacak.

Yapılan açıklama da başvuru süresinin kesinlikle uzatılmayacağı belirtildi.