AÖF Açıköğretim Sınav Sonuçları  (7-8 Haziran 2014)

AÖF Açıköğretim Sınav Sonuçları (7-8 Haziran 2014)

AÖF AOF Açık Öğretim Fakültesi 7-8 Haziran 2014 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Aöf bahar dönemi final sınavı sonuçları soruları - cevapları

AÖF 7-8 Haziran 2014 bahar dönemi final sınavı yapıldı. AÖF soru ve cevapları eöğrenme adresinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Binlerce AÖF sınavına giren adaylar merakla internet başında AÖF Açıköğretim sınav soru ve cevapları için arama yapmaya başladılar. 7-8 Haziran 2014 bahar dönemi final sınav soruları ve cevapları açıklanır açıklanmaz aktif link olarak sizlerle paylaşağız. Sınav sonuçları sınavın gerçekleştiği tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde  adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabiliyor. içinde  adresinde yayınlanıyor ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabiliyor. 

Sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?
Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.




AOF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

 

AÖF SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 07 – 08 Haziran 2014

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2013-2014 öğretim yılı Bahar Döneminde Final sınavları 7-8 Haziran tarihinde yapılacak. http://ogrenci.anadolu.edu.tr internet adresinden TC Kimlik No ve büronuzdan aldığınız şifrenizle sisteme giriş yaparak sınav giriş belgenizi A4 ebadındaki bir kağıda çıktısı alınmalı. Sınava Giriş Belgeleri" öğrencilerin adresleri ne posta ile gönderilmeyecektir. Öğrencilerin "Sınava Giriş Belgesi"nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.

Sınava girmek için gerekli belgeler

1 Sınav Giriş Belgesi (bu belge-renkli veya siyah-beyaz olabilir)

2 Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım Kartı veya sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi.

3 Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi.

Not: Giriş belgelerinizin çıktısını aldığınızda tüm kenar çerçevelerinin göründüğünden emin olunuz.

Etiketler :