Antrenörlük yaptığı yüksekokulun öğrencisi oldu

Antrenörlük yaptığı yüksekokulun öğrencisi oldu

DÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun voleybol takımını çalıştıran Erdoğan Özcan, aynı yüksekokulun antrenörlük bölümünde eğitim görüyor

DÜZCE (AA) - Düzce Üniveristesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun (BESYO) voleybol takımını çalıştıran 43 yaşındaki Erdoğan Özcan, aynı okulun antrenörlük bölümünde eğitim görüyor.

Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinden birini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi. 

Yeniden okumaya karar vermesinin üniversite ve öğrencilerle iç içe olmasına bağlı olduğunu anlatan Özcan, “Futbol oynadığım yıllarda birçok kez BESYO'da okumayı denedim. Akademik olarak da bu işin eğitimini almak istiyordum fakat bir türlü nasip olmadı. İçimde hep uhde olarak kaldı. Bu hayalimi de kendi üniversitemde gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyum, herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Küçük yaştan itibaren spor yaptığını anlatan Özcan, şunları dile getirdi:

"Öğrencilerle daha yeni tanıştık. Devamlı iletişim halindeyiz. Üniversite ortamı çok farklı, keşke zamanında okumak nasip olsaydı fakat geç kalınmış bir durum da söz konusu değil. Öğrenci arkadaşlarımla saygı sevgi çerçevesinde iyi bir arkadaş çevresi oluşturacağımız kanaatindeyim. Yaşım ve tecrübem daha fazla olduğu için öğrenci arkadaşlarıma her zaman şunları söylüyorum. Gençlik zamanında beklentiler hep hocalardan olur. Ben de onlara, öğrenciler olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmekle yükümlü olduğumuzu söylüyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı