Antrenörlerden Yılmaz Vural'a "Anamıza Avradımıza Küfredin" Tepkisi

Antrenörlerden Yılmaz Vural'a "Anamıza Avradımıza Küfredin" Tepkisi

Yılmaz Vural'ın, Vartaş Elazığspor maçı ardından "90 dakika sabredin, sonra anamıza avradımıza küfür edin" şeklindeki açıklamalarına Pro-Lisans kursiyerlerinden tepki geldi.

Yılmaz Vural'a tepkiler dinmiyor.

Konya Torku Arena'da oynanan final maçı öncesinde, Adana Demirspor taraftarlarını sabırla desteğe davet eden ve maçtan sonra kaybederlerse o zaman küfür edebileceklerini söyleyen tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'a bir tepki de genç meslektaşlarından geldi. 2015 - 2016 Pro Lisans Kursuna katılan genç teknik adamlar ortak bir bildiri yayınladı.

PTT 1. Lig play-off yarı finalinde oynanan Adana Demirspor - Vartaş Elazığspor maçının ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın, yaptığı "Taraftarlarımıza 90 dakika sabredin, maç bittiğinde anamıza avradımıza küfür edin dedim" şeklindeki açıklamasına Pro Lisans kursiyeri antrenörlerden tepki geldi.

''KÖTÜ ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR''

2015-2016 Pro Lisans kursiyerlerinin ortak yaptığı açıklamada, "Tüm spor müsabakaları sonucu ve niteliği ne olursa olsun oyunculara, antrenörlere ve diğer paydaşlarına, en değerli varlığı ailelerine küfür etme hakkını kimseye vermez. Ayrıca böylesine büyük kitlelerin önünde yapılan bu tür davranış ve açıklamalar gelecek nesiller için çok kötü örnek teşkil etmektedir. Bu açıklamayı bu tarihte yapmamızın sebebi; centilmence ve çok zorlu bir yarışa giren değerli takımlarımızın motivasyonunun bozulmaması arzumuzdandır. Bu vesile ile bu zorlu yarışın içinde olan, kazanan ve kaybeden tüm takımlarımızı tebrik eder, yeni sezonda başarılar dileriz" denildi.

İMZA ATAN KURSİYERLER ŞU ŞEKİLDE:

"Bayram Bektaş, Emre Aşık, Engin Çalışır, Erol Bulut, Ersin Aka, Ferda Ramanlı, Fuat Buruk, Hakan Ertürk, İrfan Buz, Hakan Yılmaz, Levent Açıkgöz, M.Erdal Alpaslan, Mustafa Kaplan, Mustafa Sarıgül, Nedim Yiğit, Ogün Temizkanoğlu, Özgür Zengin, Sebahattin Akbayrak, Semih Özü, Şeref Çiçek, Taşkın Güngör, Turgay Karslı, Ufuk İskender, Vedat İnceefe."

İHA

Etiketler :