Antalyaspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı

Antalyaspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı

Sezonun ilk antrenmanına izinli olan yeni transfer Samuel Eto'o katılmadı

ANTALYA (AA) - Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-beyazlılar, Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.  Antrenman, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenmanda yeni transferlerden Rıdvan Şimşek ile geçen sezon Alanyaspor'da kiralık oynayan Emre Akbaba da yer alırken, yabancı transferlerden Samuel Eto'o ile Ondrej Celustka çalışmaya katılmadı.

Teknik direktör Şimşek, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, kazasız belasız sağlıklı ve mutlu bir sezon geçirme temennisinde bulundu.

Eto'o'nun çok fazla tatil yapamadığı için izin istediğini ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:

"Biz de kendisine izin verdik. İnşallah 7 Temmuz'dan itibaren bizimle beraber olacak. Gerçekten bir dünya yıldızı. Antalyaspor'u tercih etmesi bizim için, Antalya için sevindirici. Şartlar ne olursa olsun turizm adına da sevindirici. Dünya basınında yer bulmuş bir oyuncu. Aynı zamanda Antalyaspor ve Antalya dünya basınında yer buldu. İnşallah bilgi ve tecrübelerini futbolcu kardeşlerimize aktarır."

Şimşek, 4-5 futbolcu daha transfer etmeyi düşündüklerinin altını çizerek, bununla ilgili olarak kulüp başkanı Gültekin Gencer ve yöneticilerin görüşmeler yaptığını belirtti.

Yusuf Şimşek, 1-16 Temmuz tarihlerinde Isparta Davraz'da kamp yapacaklarını, bayramdan sonra da ikinci kampı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı