Antalyaspor'da hedef liderliği sürdürmek

Antalyaspor'da hedef liderliği sürdürmek

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Kendiroğlu:

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig lideri Antalyaspor, Adana Demirspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

Ligde 4 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan Antalyaspor, teknik direktör Engin Korukır yönetiminde hazırlıklarını tamamlayıp Adana'ya gitti. 

Topladığı 14 puanla ligin zirvesinde bulunan kırmızı-beyazlılarda sakatlıkları süren Diarra, Mehmet Sedef ve Emrah Başsan, Adanademirspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak. 

Kulüp basın sözcüsü İnanç Kendiroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lider olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Adana Demirspor'un ligin iddialı takımlarından biri olduğunu ifade eden Kendiroğlu, "Çok güçlü bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Adana Demirspor deplasmanından galibiyetle dönüp önümüzü daha net görmek istiyoruz. Lider olduğumuz için rehavete kapılmıyoruz" dedi.

Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp galip gelmek için sahaya çıktıklarını dile getiren Kendiroğlu, takımda her şeyin yolunda gittiğini kaydetti.

Lider oldukları için rakiplerinin sahaya daha hırslı çıktığını belirten Kendiroğlu, şöyle konuştu:

"Böyle bir durumda en büyük destekçimiz taraftarlarımız. Takımımıza her geçen gün artan bir ilgi var. Taraftarlarımızın yanımızda olması bizi yeni başarılara tetikliyor. Ligde daha güçlü olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızın da bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı