Antalyaspor'da hedef 3 puan

Antalyaspor'da hedef 3 puan

Teknik direktör Korukır:

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor, Adana Demirspor maçında galibiyeti hedefliyor.

Adana Demirspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Engin Korukır yönetiminde, Hasan Subaşı Tesisleri'nde sürdüren kırmızı-beyazlı takımın antrenmanında, futbolcular esneme hareketlerinin ardından, kısa pas ve gol çalışması gerçekleştirdi. Futbolcularla yakından ilgilenen teknik direktör Korukır, zaman zaman oyunculara uyarılarda bulundu. 

Sakatlıkları bulunan Diarra, Mehmet Sedef ve Emrah Başsan çalışmaya katılmadı.

Korukır, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cuma günü çok değerli bir rakip olan Adana Demirspor ile oynayacaklarını ifade ederek, "Hedefimiz üç puan. Liderlik koltuğundan kolay kolay aşağı inmek istemiyoruz. En azından buranın kıymetini bilmemiz lazım" diye konuştu.

Rakiplerinin de şampiyonluğa oynadığını aktaran Korukır, karşılaşmanın ofansif anlamda iyi oynayan iki iyi takımın mücadelesi şeklinde geçeceğini belirtti.

Teknik direktör Korukır, deplasmana iddialı bir şekilde gideceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Hazırlıklar iyi gidiyor. Tabii sakatlarımız da var. Onların da maç gününe kadar yetişeceğini düşünüyorum. Yetişmezse onların yerine oynayacak oyuncularımız da çok değerli. Kadromuz çok geniş. Diarra'nın durumu belli değil. Dizin de bir esneme olmuştu. Tedbir amaçlı dinlendiriyoruz. Futbolcunun sağlığı bizim çok daha önemli. Durumu yarın veya diğer gün belli olur diye düşünüyorum. Onun haricinde tam takım hazırlanıyoruz."

Maçlardaki seyirci azlığı konusundaki soru üzerine Korukır, az olan taraftarların, öz taraftar olduğunu ve takımlarını çok iyi desteklediklerini söyledi.

Engin Korukır, taraftarlardan memnun olduğunu belirterek, "Ancak biraz daha kalabalık olmalarını istiyoruz. Kalabalık taraftarın atmosfer olarak bize çok daha fazla katkısı olacaktır" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı