Antalyaspor Teknik Direktörü Korukır:

Antalyaspor Teknik Direktörü Korukır:

"Orduspor karşısında oyunu rakip sahada tutmaya çalışacağız. İki takım da ofansif açıdan iyi oynuyor. Zevkli bir karşılaşma olacak. Deplasmanda alacağımız puanlar çok önemli"

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Orduspor karşılaşmasından puan ya da puanlarla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada ligde sahalarındaki ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor karşısında 6 net gol pozisyon bulduklarını anlatan Korukır, takımın tempolu bir oyun ortaya koyduğunu kaydetti. 

Korukır, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Orduspor maçına da aynı ciddiyetle hazırlandıklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Önemli bir rakibe karşı oynayacağız. Orduspor karşısında oyunu rakip sahada tutmaya çalışacağız. İki takım da ofansif açıdan iyi oynuyor. Zevkli bir karşılaşma olacak. Deplasmanda alacağımız puanlar çok önemli."

Takımının 5-6'ncı haftalardan sonra daha iyi performans sergileyeceğine inandığını ifade eden Korukır, futbolcuların çalışmalarından ve kazanma isteklerinden memnun olduğunu söyledi. 

Ligin ilk yarısının dengede gideceğine inandığını, bu yarıda alınacak puanların çok önemli olduğuna işaret eden Korukır, şöyle konuştu:

"Bu ligde kazanılan bir puan bile bazen şampiyonluk için önemli olabiliyor. Sezon başında hedefimiz olan maç başı 1.80- 1.90 puan ortalamasıyla ligi bitirmek istiyoruz. Hesaplarımızda şaşma olacağını düşünmüyorum. Kazanma arzumuz ile Antalyaspor'u daha iyi yerlere taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Antalyasporluluk, şampiyonluk ruhunu yaşamalıyız. Teknik heyet bu ruhu ne kadar yaşarsa futbolcular da aynı ruhu taşır. Bu ruhu sezon sonuna kadar yaşayıp şampiyon olmak istiyoruz. Takım içinde aile olmak çok önemli. Ailenin parçaları olan yönetim, teknik heyet, futbolcu ve personel ile inançlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı