Antalyaspor, ilk galibiyetini almak istiyor

Antalyaspor, ilk galibiyetini almak istiyor

Antalyaspor Asbaşkanı Terzioğlu:"Galatasaray'ı yenerek ligdeki ilk 3 puanımızı almak istiyoruz. Futbolda böyle güçlü rakipleri yenerek şanssızlığı aşmak her zaman daha keyifli ve sonraki maçlar için motive edici oluyor "


ANTALYA (AA) - Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Galatasaray'ı yenerek ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Terzioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'e şanssız başladıklarını kaydetti. Ligde kazanmaları gereken maçlardan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade eden Terzioğlu, yarın Galatasaray karşısında bunları telafi etmek istediklerini belirtti.

Galatasaray karşısında Mbilla ve Rıdvan Şimşek gibi iki önemli oyuncunun sakat olması nedeniyle oynayamayacağına dikkati çeken Terzioğlu, "Diğer futbolcularımız bu maça iyi hazırlandı. Oldukça hırslılar. Galatasaray'ı yenerek ligdeki ilk 3 puanımızı almak istiyoruz. Futbolda böyle güçlü rakipleri yenerek şanssızlığı aşmak her zaman daha keyifli ve sonraki maçlar için motive edici oluyor." dedi.

Terzioğlu, yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun, teknik direktör Jose Morais'in görev vermesi halinde Galatasaray karşısında sahada olacağını hatırlatarak, "Ben özellikle Eto'o'dan bu maçta gol ya da goller bekliyorum. Eto'o ve diğer oyuncular bu maça hazır. Yönetim de tam kadro bu maçı izleyecek. Umarım İstanbul'dan mutlu döneceğiz." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :