Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay:

Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay:

"Çok çalışmak ve iş ahlakına önem vermek bizim için en önemli kriterlerdir"


ANTALYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un antrenörü Okan Halay, çok çalışmak ve iş ahlakına önem vermenin kendileri için en önemli kriterler olduğunu belirterek, "Maçlardaki galibiyet veya yenilgi bizim için bu kadar önemli değil." dedi.

Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban ile takım kurgusu planlaması konusunda çok ciddi çalışmalarının olduğunu söyledi.

Maliyet açısından kendilerini sıkıntıya sokmayacak şekilde bir takım planlaması yaptıklarını belirten Halay, "Antalyaspor olarak kendi değerlerimizi bulmak ve yaratmak zorunda olduğumuzun bilinciyle yapımıza uygun oyuncu transferleri gerçekleştirdik." diye konuştu.

Halay, ligin bu sene geçen sezonlara göre çok daha zorlu geçeceğini ifade ederek, takımların bütçesi, transfer kalitesi ve kulüp kültürlerinin bu yılki sıralamada önemli olacağını belirtti.

Her takım gibi kendilerinin de hedef maçları olacağını ve bu maçları kazanmak için mücadele edeceklerini dile getiren Halay, "Takımdaki tüm oyunculara nasıl hentbol oynamalıyız felsefesini aktarabilmeliyiz ki onlardan iyi geri dönüşler alabilelim." ifadesini kullandı.

Halay, maçları kazanıp kaybedebileceklerini kaydederek, "Eğer oyun felsefemizi sahaya yansıtarak mücadele edersek ve son topa kadar savaşırsak maçı kaybetsek bile bu yolda galip sayılırız. Çok çalışmak ve iş ahlakına önem vermek bizim için en önemli kriterlerdir. Maçlardaki galibiyet veya yenilgi bizim için bu kadar önemli değil. Bu iki kriteri yakalayabildiğimizde sonuçlar da bize iyi yansıyacaktır." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :