Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay:

Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay:

"Antalyaspor'un başarısızlığını bekleyenler var. Bu beklentileri boşa çıkararak, takımı gereken yerlere taşıyacağız"

ANTALYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un antrenörü Okan Halay, "Antalyaspor'un başarısızlığını bekleyenler var. Bu beklentileri boşa çıkararak, takımı gereken yerlere taşıyacağız" dedi.

Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Amasya Taşova YİBO'nun ligin iyi oynayan takımlarından olduğunu söyledi.

Takımının da uzun zamandır iyi bir oyun ortaya koyduğunu, ancak son iki haftadaki sakatlık ve cezalılar nedeniyle biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Halay, şöyle konuştu:

"Maçın hazırlıkları iyi bir şekilde devam ediyor. Şu anda ufak tefek sakatlıkları olan oyuncularım var. Aynı şekilde Amasya takımında da sakatlıklar olduğunu biliyorum. Rotasyon konusunda iki takımın da sıkıntıları var. O günkü maçta kim daha iyi oynar, kim daha iyi mücadele ederse maçı kazanacağını düşünüyorum."

 

- "Hedefimiz ilk 8'e kalabilmek"

Halay, takıma hem hücumda hem de defansta önemli bir katkı koyan Erdinç'in bu hafta kırmızı kart cezası yüzünden takımdaki yerini alamayacağını ifade ederek, eksikliğini hissedeceklerini belirtti.

Takımın diğer oyuncularının daha fazla çalışarak bu açığı kapatacaklarını vurgulayan Halay, şunları kaydetti:

"Öncelikli hedefimiz ilk 8'e kalabilmek. İlk 8'e kaldıktan sonrada ligi sıralamada en iyi yerde bitirerek, play-off'taki rakibimize bakacağız. Normal şartlarda ilk 8'e kalabileceğimiz inancını taşıyorum. Fakat sene başından beri herkes bizi düşme potasında görüyor. Antalyaspor'un başarısızlığını bekleyenler var. Bu beklentileri boşa çıkararak, Antalyaspor'u gereken yerlere taşıyacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı