Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu İrban:

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu İrban:

"Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan ve Antalyaspor'da oynamak için ciddi indirimde bulunan maliyeti düşük yabancı kaleci ile prensipte anlaştık. Hafta içi imzayı atmayı planlıyoruz"


ANTALYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un hentbol şube sorumlusu Hakan İrban, "Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan ve Antalyaspor'da oynamak için ciddi indirimde bulunan maliyeti düşük yabancı kaleci ile prensipte anlaştık. Hafta içi imzayı atmayı planlıyoruz." dedi.

İrban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı-beyazlı takımın transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sezon başında belirlenen bütçenin altına inmek zorunda kaldıklarını söyleyen İrban, 2 transferden vazgeçmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Hakan İrban, Selçuklu Belediyespor'dan transfer ettikleri Mehmet Coşkun ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Mehmet, genç, yetenekli, karakteri düzgün ve Süper Lig'de rahatlıkla forma şansı bulabilecek bir oyuncu. Takımımızda kalmasını arzu ediyorduk ancak bütçemizi düşürmek zorunda kaldık. Kendisi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Ayrıca çok ihtiyacımız olmasına rağmen sol oyun kurucu transferinden vazgeçtik. Bizim için önemli olan, anlaşma yaptığımız oyunculara karşı mali vecibeleri en iyi şekilde yerine getirmektir."


- "Yabancı kaleci ile prensipte anlaştık"


Transferde sadece kaleci alacaklarını dile getiren İrban, "Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan ve Antalyaspor'da oynamak için ciddi indirimde bulunan maliyeti düşük yabancı kaleci ile prensipte anlaştık. Hafta içi imzayı atmayı planlıyoruz. Ayrıca hentbola katkı yapmak için 20 yaş altında 5-6 genç oyuncuyu kadromuza dahil ediyoruz." diye konuştu.

İrban, bu sezon transfere 500 bin lira harcayacaklarını anlatarak, sponsorluk görüşmelerinin sürdüğünü sözlerine ekledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :