Antalya'daki trafik kazası

Antalya'daki trafik kazası

Kazada hayatını kaybeden 5 kişiden 2'sinin cenazesi Amasya'da defnedildi

AMASYA (AA) - Antalya'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 5 kişiden Emrah Bülbül (31) ve Erol Türkmen'in (31) cenazesi, Amasya'da toprağa verildi.

Emrah Bülbül'ün cenazesi, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak merkeze bağlı Bağlıca köyüne getirildi. Bülbül'ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Cenazeye, Bülbül'ün babası Selahattin, ağabeyi Fahrettin ve kardeşi Fırat Bülbül ile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Evli ve bir çocuk babası Bülbül'ün, Amasya Sanayi Sitesi'nde kendine ait iş yeri olduğu belirtildi.

Aynı kazada hayatını kaybeden Erol Türkmen'in cenazesi de Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Sultan Beyazıd Camisi'ne getirildi. Türkmen'in cenazesi, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Tekir Dede Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye, Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Türkmen'in babası Zeki ve kardeşi Selim Türkmen, kız kardeşi Pakize Köksal ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Amasya'da iş yeri bulunan Erol Türkmen'in 10 yaşında Nisa Nur ve 3 aylık Tanem isminde iki kızı olduğu öğrenildi.

Antalya-Kemer karayolu Liman Kavşağı'nda dün gece, Emrah Bülbül yönetimindeki 05 RD 419 plakalı otomobilin Galip Asker yönetimindeki 07 HZ 762 plakalı tıra çarpması sonucu araçlarda yangın çıkmıştı. Kazada, Amasya'dan Antalya'ya asker arkadaşlarını görmek için otomobille giden Emrah Bülbül ve Erol Türkmen ile Ali Armağan, Masun Doğan ve Mercan Ender yanarak hayatını kaybetmiş, tır sürücüsü ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı