Antalya'da polisle kovalamaca kazayla sona erdi

Antalya'da polisle kovalamaca kazayla sona erdi

Antalya'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobil, bir başka otomobile çarparak kazaya neden oldu. Kazada iki kişi yaralanırken, kaçan araçtaki şüpheliler kıskıvrak yakalandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi'nde meydana geldi. Polis, şüpheli gördüğü bir otomobile "dur" ihtarında bulundu.

Sürücü polisin ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Mahalle arasında süren kovalamacada kaçan otomobil, bir başka otomobile çarparak durdu.

Kaçan otomobilin vurduğu araçta sürücü ve yolcu durumundaki iki kişi yaralandı. Kaçan siyah otomobildeki biri kadın iki kişi ise ekiplerce gözaltına alındı.

Yaralılar ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kovalamaca, kaza ve sonrasında yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.