Antalya'da otomobilin motosiklete ve turist çifte çarpması

Antalya'da otomobilin motosiklete ve turist çifte çarpması

Manavgat ilçesinde bir kişinin ölmesine, iki kişinin de yaralanmasına sebep olan ve kazadan sonra kaçan otomobil sürücüsü gözaltına alındı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin önce motosiklete sonra turist çifte çarpması sonucu bir kişinin ölmesine, iki kişinin de yaralanmasına neden olan zanlı yakalandı.

Jandarma ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri ve aracın kaza sırasında kopan parçalarından yola çıkarak sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Olayın ardından gelen ihbarları değerlendiren jandarma ekipleri, otomobilin geçtiği bildirilen yerlerdeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını da izleyerek şahsın aracına ulaştı.

Ünal Ş. olduğu belirlenen otomobil sürücüsü evinde gözaltına alındı. Alkollü olduğu tespit edilen otomobil sürücüsünün, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılacağı bildirildi.

Dün gece sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen otomobil, Side Mahallesi Celal Bayar Bulvarı'nda Serdar Büyük’ün kullandığı 07 LER 67 plakalı motosiklete çarpmıştı. Daha sonra yaya geçidinden geçmek isteyen Rus uyruklu turist Tatiana (63) ile eşi İvan Polyanskikh'e (65) çarpan aracın sürücüsü kaçmıştı. Kazada Rus çift ile motosiklet sürücüsü yaralanmış, Tatiana Polyanskikh kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :