Antalya'da Murat 124 sahipleri buluştu

Antalya'da Murat 124 sahipleri buluştu

"Kulüp 124 Birlik ve Beraberlik Buluşması" etkinliği gerçekleştirildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da Murat 124 sahipleri, "Birlik ve Beraberlik Buluşması"nda bir araya geldi.

Muratpaşa ilçesi Karaalioğlu Parkı'nda bir araya getirilen 57 Murat 124 otomobil ve 30'a yakın klasik motosiklet, ilgi gördü. Renkli, özellikli ve bakımlı klasik araçları toplu halde görme fırsatı bulan vatandaşlar, araçlarla fotoğraf çektirdi.

Bazı otomobiller, gelin ve damat için düğün fotoğrafları için mekan oldu.

Kulüp 124 Grubu Başkanı Osman Kölemen, Murat 124 severler olarak birlik ve beraberlik buluşmasında bir araya geldiklerini belirtti.

Kölemen, "Alanda çeşitli özelliklere sahip 57 klasik araç ve 30'da klasik motosiklet bulunuyor. Etkinliğimizi üç yıldır gerçekleştiriyoruz ve çok güzel geçiyor. Ülkemizin sıkıntılı günlerinde birlik, beraberliğimizi göstermek için etkinlik yaptık." diye konuştu.

Murat 124'le düğün fotoğrafları çektiren damat Mehmet Alkaya da klasik arabaların bir arada bulunduğu etkinliği çok beğendiklerini ve alandaki bazı arabaları düğün fotoğrafı çektirmek için kullandıklarını söyledi.

Klasiklerin çok güzel hale getirildiğini belirten Alkaya, "Arabaları çok güzel yapmışlar, bugün de bizim en mutlu günümüz. Araç sahipleri fotoğraf çektirme konusunda sağ olsunlar yardımcı oldular, araçlarında fotoğraf çektirmemize izin verdiler." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :