Antalya'da, eşinin oturduğu evin duvarlarını kepçeyle yıktırdığı iddiası

Antalya'da, eşinin oturduğu evin duvarlarını kepçeyle yıktırdığı iddiası

Boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından evinin kepçeyle yıktırıldığını öne süren kadın, geceyi komşularının evinde geçirdi

Boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından evinin kepçe ile yıktırıldığı öne sürülen kadın, geceyi komşularının evinde geçirdi.

Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan ve boşanma aşamasında olduğu eşinin evini kepçeyle yıktırdığını öne süren Gülbahar Değirmen, evinin yıkık dökük olduğunu ve bu nedenle geceyi komşularda geçirmek zorunda olduğunu söyledi.

Evini "bomba atılmış" şeklinde niteleyen Değirmen, komşularının dün gece kendisine sahip çıktığını ancak bu akşam nerede kalacağını bilmediğini ifade etti.

Yetkililerden kendisine yardım eli uzatmalarını isteyen Değirmen, "Beni kadın haklarını koruyan dernekler dahil henüz kimse aramadı. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sadece benden alınanları geri istiyorum. Başka bir şey istemiyorum" dedi.

Gülbahar Değirmen, eşinin evdeki bütün eşyalarını aldığını ifade ederek, "Evimdeki eşyaları aldıktan sonra kepçeyle evimin duvarlarını yıkmış. Sadece eşyaları değil elbiselerimi ve çamaşırlarımın tamamını almış. En azından elbiselerimi geri getirsin. Giyecek hiç kıyafetim yok" diye konuştu.

- Olayın geçmişi

Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk annesi Gülbahar Değirmen, 16 yıllık eşine şiddetli geçimsizlik nedeniyle dava açmıştı. 4 yıldır eşinden ayrı, tapusu eşine ait olan 2 katlı evinin üst katında yaşayan  Değirmen, yaşadığı evdeki eşyalarının eşi tarafından alındığını ve evin duvarlarının eşi tarafından kepçeyle yıktırıldığını öne sürmüştü. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı