Antalya Gazipaşa'da Milli Dayanışma çağrısına tam destek mesajı

Antalya Gazipaşa'da Milli Dayanışma çağrısına tam destek mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın startını verdiği Milli Dayanışma kampanyasına Antalya Gazipaşa'da iki parti de tam destek verileceğini bildirdi.

Dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye'de de can kayıplarına yol açan koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan ekonomik koşullar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına Gazipaşa'dan da destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kampanyanın ilk bağışını kendisi yapmış ve 7 maaşını bağışladığını ilan etmişti.

Gazipaşa'da da Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti ilçe başkanlarından kampanyaya güçlü destek mesajları geldi.

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi açıklamasında "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından desteklenen Milli Dayanışma kampanyasına bizler de Gazipaşa Teşkilatı olarak destek veriyoruz. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaktan başka çaremiz yok" açıklamasını yaptı.

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ise "İlan edilen Milli Dayanışma kampanyasına elimizden geleni yapacağız. Herkesin bu kampanyaya elinden gelen en büyük desteği vermesi önemli. Nasıl ki iyi günümüzde, mutlu günümüzde millet olarak beraber bir olabiliyorsak, bunu böyle günlerde de gösterebilmemiz lazım. Zaten Türk milleti her zaman bu duyarlılığı göstermiştir. Bu kampanyaya da Gazipaşa'nın en iyi desteği vereceğine inancım tam" şeklinde konuştu.

Etiketler :