Antalya Akra Caz Festivali

Antalya Akra Caz Festivali

Festival, modern ve klasik cazın yanı sıra caz müziği funk, rock, latin, soul ve elektronik tarzla harmanlayan renkli bir müzikal yelpazeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

ANTALYA (AA) - Dünyaca ünlü sanatçılar ve caz müziğin usta isimleri, Antalya Akra Caz Festivali'nde sanatseverlerle buluşacak.

Antalya'da ilki gerçekleşecek festival, modern ve klasik cazın yanı sıra caz müziği funk, rock, latin, soul ve elektronik tarzla harmanlayan renkli bir müzikal yelpazeyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Antalya Akra Caz Festivali, 02-12 Mayıs 2018'de bir otelin bahçesine kurulacak açık hava sahnesinde, Akdeniz'in ve Beydağlar'ın manzarası eşliğinde gerçekleşecek.

Festivalde Yasmin Levy, Fazıl Say, Elif Çağlar, Ediz Hafızoğlu ve Dany Brillant gibi müzisyenlerin yanı sıra Electro Deluxe ve Cesaria Evora Tribute grupları da sahne alacak.

Antalya Akra Caz Festivali'nin tek konser biletleri 100, tüm konserleri kapsayan kombine biletleri ise 450 liradan Biletix gişelerinden ya da www.biletix.com adresinden temin edilebilecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :