Antalya Adliyesindeki bomba ihbarı

Antalya Adliyesindeki bomba ihbarı

Antalya Valiliği:- "Yurt dışı kaynaklı olduğu tespit edilen söz konusu asılsız ihbarlar, Antalya'nın imajına yönelik bir saldırı olarak değerlendirilmektedir"

ANTALYA (AA) - Antalya Valiliğinden, adliye binası için yapılan asılsız ihbarların yurt dışı kaynaklı olduğu, kentin imajına yönelik bir saldırı olarak değerlendirildiği bildirildi.

Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 08.28 ve 08.31'de olmak üzere, Antalya Emniyet Müdürlüğü [email protected] elektronik posta adresine, Antalya Adliyesine bomba konulduğuna dair aynı kaynaktan 2 ayrı ihbarın geldiği kaydedildi.

İhbar neticesinde Antalya Adliyesinin tamamen boşaltıldığı ve bomba imha köpekleriyle tarama yapıldığı belirtilen açıklamada, tarama neticesinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı ve Antalya Adliyesinin şu an rutin işleyişine devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, "Yurt dışı kaynaklı olduğu tespit edilen söz konusu asılsız ihbarlar, Antalya'nın imajına yönelik bir saldırı olarak değerlendirilmektedir. Mail yoluyla gelen ihbarların kaynağıyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlar Daire Başkanlığı tarafından gerekli araştırmalar yapılmaktadır." denildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :