Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hotar, Özdağ ve Üstün terör saldırısında yaralananları Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Nükhet Hotar, Selçuk Özdağ ve Ayhan Sefer Üstün, Ankara'daki terör saldırısında yaralananları Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

AK Parti Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hotar, Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özdağ ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Üstün, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. 

Yaralılara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, yaralıların sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ankara'daki terör saldırısını, bütün millete yönelik bir katliam girişimi olarak gördüklerini belirten Hotar, "Demokrasimizi, ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu vahşi ve barbarca eylemi amasız, şartsız şiddetle kınıyor ve acılı ailelerin acısını paylaşıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Toplumun her kesimini bu tip terör olaylarına karşı ortak bir tutum almaya davet eden Hotar, "Bu meseleye bir siyaset meselesi olarak değil, memleket meselesi olarak bakmalı ve tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içinde bir duruş sergilemeliyiz" ifadelerini kullandı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı