Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, terörün her türlüsünü şiddetle kınadığını ve lanetlediğini bildirdi.

Hisarcıklıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Terör eylemlerinin Türkiye'nin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğu, şunları kaydetti:

"Barışı ve kardeşliği hedef alan, masumların canına kasteden terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz. Çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıyı Türk iş dünyası adına şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, aklıselimle hareket etmeliyiz. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin, insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Bu çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler. İnanıyoruz ki devletimiz bu saldırının faillerini en kısa sürede bulacak ve yargı önüne çıkaracaktır."

Hisarcıklıoğlu, Türk iş dünyası adına hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. 

- "Terör saldırıları artık son bulsun"

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Nail Sanlı ise yaptığı yazılı açıklamada, meydana gelen bombalı saldırıyı şiddetle kınadığını bildirdi. Sanlı, "Ardı arkası kesilmeyen ve her geçen gün artan terörist faaliyetlerin ve saldırıların artık son bulmasını temenni ediyoruz. Muhasebe ve denetim meslek camiası olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı