Ankara'daki patlama

Ankara'daki patlama

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: - "Milli birliğimize, bütünlüğümüze yapılan bu alçakça, haince saldırıyı lanetliyorum"

MERSİN (AA) - Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, Ankara'daki patlamaya ilişkin, "Milli birliğimize, bütünlüğümüze yapılan bu alçakça, haince saldırıyı lanetliyorum" dedi. 

Mersin'deki seçim programı kapsamında muhtarlarla Suphi Öner Öğretmenevi'nde bir araya gelen Elvan, daha sonra Kristal-İş Sendikası Mersin Şubesini ziyaret ederek, işçilerin sorunlarını dinledi.

Sendika ziyaretinin ardından otele geçen Elvan, burada Ankara'daki patlamaya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

"Milli birliğimize, bütünlüğümüze yapılan bu alçakça, haince saldırıyı lanetliyorum" ifadesini kullanan Elvan, bu tür saldırıların daha önce de yaşandığını belirtti. Elvan, şöyle konuştu:

"Bildiğiniz gibi 7 Haziran öncesi yine bu şer odakları, Diyarbakır'da bombalı bir provokasyon tezgahlamışlardır. İşte bu şer odakları, yine milli birliğimizi, bütünlüğümüzü hedef almışlardır, lanetliyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür ve gereken neyse yapılacaktır."

Elvan, bir gazetecinin "seçimlerin ertelenme ihtimalini" sorması üzerine, açıklamaları daha sonra yapacaklarını kaydetti.

Saldırı haberinin ardından Mersin'deki programlarını iptal eden Elvan, Ankara'ya gitti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı