Ankara'da üçüncü çatışma! Yaralılar var...

Ankara'da üçüncü çatışma! Yaralılar var...

Kahramankazan ilçesinde biri polis iki kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin yaralandığı silahlı kavganın tarafları, Kanal Caddesi'nde bir kez daha karşı karşıya geldi. Kavga eden tarafların silahlarından çıkan kurşunların isabet ettiği okul servisinde

Ankara'nın Kahramankazan'da mevsimlik işçi 25 yaşındaki Ömer Doğan, akrabası 16 yaşındaki R.D.'yi kaçırdı ve bundan sonra olaylar peş peşe gelişti. Kızın ağabeyi yollarını kesip ateş açtı. Aracı kullanan 40 yaşındaki Ekrem Genç yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili 13 kişiye gözaltına alırken gözaltındakiler Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verirken bir zanlı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bu sırada ortalık yeniden karıştı ve kızın akrabaları bir silahlı saldırı daha düzenledi. Saldırıda 1 polis memuru şehit olurken gözaltındaki şüphelilerden Aziz Erol ise ağır yaralandı. Aynı taraflar, üçüncü bir kez daha karşı karşıya gelerek yine çatıştı.

ankara3cat2

Bu kez de Kanal Caddesi'nde karşı karşıya gelen tarafların silahlarından çıkan kurşunlarla oradan geçen okul servisindeki iki öğrenci yaralandı.

ÜÇÜNCÜ ÇATIŞMADA İKİ ÖĞRENCİ YARALANDI

Kahramankazan ilçesinde biri polis iki kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin yaralandığı silahlı kavganın tarafları, bir kez daha karşı karşıya geldi. Bir araçtan 3 kişiye açılan ateş sonucu yoldan geçen öğrenci servisindeki iki öğrenci yaralandı.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma meselesinden kaynaklanan ve biri polis iki kişinin ölümü, iki kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın tarafları, Kanal Caddesi'nde bir kez daha çatıştı.

Alınan bilgiye göre, kavganın tarafı ailelerden olduğu belirlenen 3 kişi, caddede yürürken üzerlerine bir araçtan ateş açıldı. Olayda bir kişi yaralanırken mermiler o sırada yoldan geçen okul servisine de isabet etti.

Servis şoförü, silah seslerini duyunca öğrencilerin eğilmesini istedi. Servise isabet eden mermiler iki öğrencinin hafif yaralanmasına neden oldu. Silahlı kavganın ardından Kahramankazan'a gelen özel harekat ekipleri de olaya müdahele etti.

Üzerlerine ateş açılan 3 kişiden biri gözaltına alınırken, yaralanan ikisi öğrenci üç kişi hastaneye kaldırıldı.

Polis, kaçan aracı bulmak ve içindeki saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.