Ankara’da tele takılan motosiklet metrelerce savruldu! 15 yaşındaki Yusuf Öztürk öldü, 1 ağır yaralı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde atıl durumda bulunan bir iş merkezi önüne çekilen tele takılan motosiklet metrelerce savruldu. Feci kazada 15 yaşındaki Yusuf Öztürk hayatını kaybetti, aynı yaştaki arkadaşı Furkan E. ağır yaralandı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde tele takılan motosiklet metrelerce savruldu. Kazada Yusuf Öztürk yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır yaralandı.

METRELERCE ÖTEYE SAVRULDULAR

Kaza, akşam saatlerinde, Ankara'nın Beypazarı ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf Öztürk (15) kontrolündeki motosiklet, ters yöne girdikten sonra atıl durumda bulunan bir iş merkezi önüne çekilen tele takıldı.

Tele takılmanın etkisiyle sürücü Öztürk ve motosikletin arkasında yolculuk eden Furkan E. (15) metrelerce öteye savruldu.

YUSUF ÖZTÜRK OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri sürücü Yusuf Öztürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Motosiklette arkada yolculuk eden Furkan E. ağır yaralandı.

FURKAN E. AĞIR YARALANDI

Yaralı çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Beypazarı Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra Ankara'ya sevk edildi. Kaza sonrası motosiklet olay yerinden metrelerce ileride bulundu.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.