Ankara'da "Kardeşim Okumadan Asla" Projesi

Ankara'da "Kardeşim Okumadan Asla" Projesi

ANKARA (AA) - Ankara Batıkent Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerince hazırlanan "Kardeşim Okumadan Asla" Projesi ile toplanan...

ANKARA (AA) - Ankara Batıkent Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerince hazırlanan "Kardeşim Okumadan Asla" Projesi ile toplanan kitaplar, Kahramankazan’daki 2 okula hediye edildi.

Kitap okuma sevgisinin kazandırılmasının hedeflendiği projeye gönüllü destek veren 70 öğrenci, kitap toplama kampanyası başlatarak, yeni ve okunmuş çok sayıda kitap topladı.

Kardeş okul seçtikleri Kahramankazan'daki Hamdi Eriş ve İmrendi ilkokullarını ziyaret eden imam hatipli gençler, topladıkları kitapları okulların kütüphanelerine bağışladı.

Proje koordinatörü ve edebiyat öğretmeni Fatma Efkere Aydar, yaptığı açıklamada, çocukların teknolojinin esiri olduğu bir zamanda kitap okumanın önemine dikkat çekti.

Kitap okumak ve bu alışkanlığı başkalarına da aşılamak için bir araya gelen gençleri kutlayan Aydar, "Projede yer alan çocuklar faydalı bir iş yaptıkları için çok mutlu oldu." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :