Ankara’da ev yangını! Dumandan etkilenen 4 yaşındaki çocuğun durumu ağır

Ankara’da ev yangını! Dumandan etkilenen 4 yaşındaki çocuğun durumu ağır

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir evde yangın çıktı. Alevlerin hızla büyüdüğü yangına itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 4 yaşındaki çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir apartmanın 3. katındaki dairede çıkan yangında, dumandan etkilenen 4 yaşındaki çocuğun hastaneye kaldırıldı. Yabancı uyruklu çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Altındağ ilçesinde Aydınlıkevler Mahallesi Şehit Bülent Ay Caddesi'ndeki apartmanın 3. katındaki bir dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören çevredeki komşular itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. Evde yapılan çalışmada ise 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğa rastlandı. Sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından dumandan etkilenen çocuk, Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.