Ankara Müftüsü Sönmezoğlu'ndan ziyaret

Ankara Müftüsü Sönmezoğlu'ndan ziyaret

ANKARA(AA) - Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Akyurt’taki Seyyid Burhaneddin Camisi inşaatında incelemelerde bulundu.AnkaraMüftüsü Mehmet Sönmezoğlu’na,...

ANKARA (AA) - Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Akyurt’taki Seyyid Burhaneddin Camisi inşaatında incelemelerde bulundu.

Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’na, Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti Akyurt ilçe Başkanı Kadir Gürbüz ve Belediye başkan yardımcıları eşlik etti.

Sönmezoğlu, "Çok güzel bir cami olmuş. Son işçilikler bittiğinde ortaya çok güzel bir mimari eser çıkmış olacak. Akyurt’un böyle büyük bir camiye olan ihtiyacının karşılanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Camiye ilişkin bilgiler veren Ayantaş ise "Camimizin proje aşamasından bugüne kadar her türlü eksikliği ortadan kaldırmak adına, Belediyemizin teknik kadrosuyla inşaata destek olduk. Osmanlı Mimarisinin örnekleri ile inşa edilen Seyyid Burhaneddin Camisi bin 500 kişinin aynı anda ibadet edebileceği büyüklükte bir cami olacak. Çalışmalar sona yaklaştı. Camimiz Akyurt’un simgelerinden biri haline gelecek." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :