Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünden badmintona destek

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünden badmintona destek

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Badminton Federasyonunun 'Pilot...


ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Badminton Federasyonunun 'Pilot Salonlu Okullar' ve 'O Köy Bizim Köyümüz' projesi temelinde Pursaklar Karacaören İlk ve Ortaokulunda raket, top ve forma dağıtımı yapıldı.

Badminton Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, törene, Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İhsan Yalçınkaya, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Zülkarneyin Avcı, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Komisyonundan Arzu Doytanoğlu, Selver Erkan, Nuray Çevik, Altındağ Karaören İlk ve Ortaokulu Müdür Vekili Süleyman Aydın, Ankara Badminton İl Temsilcisi Seyit Ali Yazgan ve Badminton Milli Takımı Antrenörü Özgür Potuk katıldı.

Federasyon başkanı Murat Özmekik, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İhsan Yalçınkaya'ya teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :