Anıt Hastanesi'nden Basına özel indirim

Anıt Hastanesi'nden Basına özel indirim

Anıt Hastanesi ile Konya Gazeteciler Cemiyeti arasında kampanya protokolü imzalandı.

Anıt Hastanesi Başhekim Mesul Müdür Uzm. Dr. Tarık Torun ve basın Halkla İlişkiler Müdiresi Hasibe Gümüş, cemiyetimizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Sefa Özdemir ile kampanya ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Anıt Hastanesi olarak Konya Basın sektörüne yönelik özel bir kampanya başlattıklarını ifade eden Başhekim Torun, “Konya basın sektöründe görev yapan tüm arkadaşlarımız kurum kartlarını ibraz etmeleri halinde kendileri ve birinci derecede yakınları hastanemizde muayene fark ücretlerinden önemli ölçüde indirimden yararlanabilecek. Ayrıca tüm üyelerinize Diyetisyen, Cerrahi Müdahale ve Doğum ücretlerinden yüzde 30 oranında indirim uygulanacak. Hastalarımızın sadece basın mensubu olduklarını gösterir kurum kartlarını göstermeleri yeterli olacak” dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise Anıt hastanesine teşekkür ederken, üyelerin bu imkanlardan faydalanmalarını istedi.

Programın sonunda Hastanesi Başhekim Mesul Müdür Uzm. Dr. Tarık Torun ve basın Halkla İlişkiler Müdiresi Hasibe Gümüş, Yönetim Kurulu Başkanımız Sefa Özdemir ve Sayman Üye Hüseyin Toptaş protokolü birlikte imzaladı.