ANGİAD'dan ekonomik işbirliği projesi

ANGİAD'dan ekonomik işbirliği projesi

ANKARA (AA) - Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) ekonomik durgunluğa karşı dernek üyeleri arasında işbirliğini sağlamak amacıyla "İŞ'TE ANGİAD"...

ANKARA (AA) - Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) ekonomik durgunluğa karşı dernek üyeleri arasında işbirliğini sağlamak amacıyla "İŞ'TE ANGİAD" projesini başlattı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında 900 civarındaki üyenin iş yerlerinin gezilerek aralarında ekonomik işbirliği yapmalarının önünün açılacağı ifade edildi.

ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, projenin sadece dernek üyelerinin değil, kent ve ülkenin ekonomik yaşamına da katkıda bulunacağını belirtti.

ANGİAD'ın Ankara'da faaliyet gösteren 900'den fazla genç iş adamını temsil eden çatı kuruluş konumunda bulunduğuna işaret eden Altındağ, "Bu üyelerimiz, işletmelerinde elde ettikleri ciro ve istihdam ettikleri kişi sayısıyla ülkemiz ekonomik ve sosyal hayatına önemli katkıda bulunmaktadır. Ancak bugün ülkemizin içinde bulunduğu koşullardan, tüm kesimler gibi üyelerimiz de olumsuz etkilenmektedirler." değerlendirmesinde bulundu.

Altındağ, ziyaret edecekleri iş yerlerinde çekilecek video ve fotoğrafların derneğin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayımlanarak, firmaların faaliyet alanları, ürettiği mal veya hizmetler geniş kapsamlı tanıtım gerçekleştirileceğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :