Anasınıfı öğrencilerinden mezuniyet gecesi

Anasınıfı öğrencilerinden mezuniyet gecesi

Konya Özel Esentepe Koleji Anasınıfı öğrencileri S.Ü. Süleyman Demirel Kültür Merkezinde organize edilen “Anasınıfı Mezuniyet” gecesi resim sergisi açılışıyla başladı.

 

Mezuniyet gecesinde İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan koro, tiyatro gösterileriyle devam etti.. Velilerin yoğun katılımıyla şölene dönen gecede duygusal anlar da yaşandı.

Özel Esentepe  Koleji Okul Müdürü Mualla Çağırın konuşmasında , “Çocuklarımıza verebileceğimizin en iyisini vermekle yükümlüyüz. Yarınlara hazırlamak saygı ister, sevgi ister, özen ister. Çocuklarımız Türkiye’ mizin yarınlarıdır. Çocuklarımızın sene başında okula başladıkları durumla şu andaki davranışları arasında farklılıkları hep birlikte görmekteyiz.

Okulumuzun diğer sınıflarında olduğu gibi anasınıfı da Özel Esentepe  Koleji felsefesi ve ilkeleri doğrultusunda kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı Cumhuriyetimizin temel niteliklerine Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı çağdaş gençler yetiştirdik ve yetiştirmeye devam edeceğiz.

Değerli veliler bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere büyük gurur veriyor. Sevgili çocuklar sizler milletimizin en varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Sizleri çok seviyor, sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Eğitimini tamamlayan öğrencilerimizi kutluyor, hayatları boyunca başarılar diliyorum. Bu gecenin hazırlanmasında öğretmen arkadaşlarıma, velilerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Mezuniyet gecesi sonunda ana sınıf öğrencilerine  diplomalarını öğretmenleri takdim etti.