Anaokulunda yeni sınıf

Anaokulunda yeni sınıf

EKİP42 (Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi) ve Geleceğin Sınıfları Laboratuvarı (Future Classroom Lab) Projeleri kapsamında Selçuklu Hoşgörü Anaokulunda gerçekleştirilen etkinlik ve sınıf açılışı, gerçekleşti.

Mesnevi’den uyarlanan “Aslan ile Tavşan” ve “Aslan ile Tilki” isimli hikâyelerin anaokulu öğrencileri tarafından sahneye taşınmasıyla başlayan program, okul öğretmenlerinden Teslime Uysal’ın Geleceğin Sınıfları Laboratuvarı (Future Classroom Lab) Projesi hakkında bilgi vererek bu kapsamda okulda açılışı yapılan sınıf hakkında da açıklamada bulunmasıyla devam etti.

Daha sonra sahneye çıkan Meddah Osman Ağa (Osman Bozdemir), öğrenciler başta olmak üzere salonda bulunan veli ve öğretmenleri de içerisine dâhil ettiği çeşitli oyunlar oynadı. İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy’un öğrencilere masal okuyup onlarla sohbet etmesi ve sınıf açılışını gerçekleştirmesinin ardından program sona erdi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Sobi ve Hakan Bozdağ, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.