Anaokulları müdürleri toplandı

Anaokulları müdürleri toplandı

Karatay, Meram ve Selçuklu’da görev yapan anaokullarının müdürleri ile, Meram Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonunda toplantı yapıldı.

Karatay, Meram ve Selçuklu’da görev yapan anaokullarının müdürleri ile, Meram Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonunda toplantı yapıldı.  Konya’daki mesleki ve teknik Anadolu liselerinde üretilen ahşap oyuncakların okulöncesi kurumlarda değerlendirilmesi konusunun gündem alındığı toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük bir konuşma yaptı. Ahşap oyuncakların çocuklar için hem sağlıklı hem de kullanışlı olduğuna dikkat çeken Büyük, meslek lisesi müdürlerinin bu konuda daha çeşitli ve kullanışlı ürünlerin üretilmesi için gayret göstermeleri gerektiğini söyledi.

anaokullari-mudurleri--(2).jpg

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Özcan, merkez ilçe milli eğitim müdürlüklerinde görev yapan şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Etiketler :