Anadolu’da futbolcular inançlı

Anadolu’da futbolcular inançlı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta haftayı Çankırıspor karşısında aldığı çok önemli 1 puanla kapatan Anadolu Selçukluspor’da futbolcular, ligde kalacaklarına inanıyor.

 

ABDULLAH: İŞİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

Bu hafta sahalarında kazanarak işi bitirmek istediklerini belirten Abdullah Çoban, “Rakibimizin ligdeki konumu itibariyle Çankırıspor maçının zor bir mücadele olacağını biliyorduk. Hafta boyunca bunu niçin hazırlık yaptık. Puan almaya geldiğimiz karşılaşmayı  beraberlikle tamamladık. İkinci yarıda rakip üstümüze çok geldi. Bizde kontra ataklarla pozisyonlar bulduk. Attığımız bir gol geçerli sayılmadı. Bir topumuzda direktör döndü. İlk yarıda da rakibimizin ceza alanı içinde topu elle oynadığı bir pozisyonda penaltı bekledik. Ancak hakemler oyunu devam ettirdi. Bu şartlarda rakip kim olursa olsun deplasmandan alınan bir puan iyidir. Rakiplerimizin de puan kaybettiği bu haftada deplasmandan puan alarak avantaj sağladık. Gelecek hafta kendi sahamızda kazanıp bu işi artık bitirmek istiyoruz” dedi.

RAMAZAN:  KİMSE ENDİŞELENMESİN

Çankırıspor deplasmanına puan yada puanlar almak için gittiklerini ve sahadan 1 puanla ayrıldıklarını kaydeden takım kaptanı Ramazan Durdu ise, “Gerçekten iki takım adına da önemli bir maçtı. Bizim adımıza üç puan aldığımız takdirde rahatlayacağımız ve ilerleyen haftalara daha rahat bakacağımız bir maçtı. Ama olmadı. Butip maçlarda alınan her puan çok önemli. Bu nedenle aldığımız bir puan hanemize kar olarak yazılıyor. Ligin bitimine 4 hafta kaldı. Kalan haftalarda elimizden gelen mücadeleyi göstererek bu takımı ligde tutacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu