Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalleri Denizli'de yapılacak

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalleri Denizli'de yapılacak

DENİZLİ (AA) - Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalleri, Denizli'nin ev sahipliğinde düzenlenecek.Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden...

DENİZLİ (AA) - Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalleri, Denizli'nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Spor Genel Müdürlüğü tarafından sporu tabana yaymak, kulüplere ve milli takımlara altyapı oluşturmak için 5 yıldır uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi'nin finalleri 6 Mayıs'ta Denizli'de başlayacak.

Voleybol, karate, atletizm, masa tenisi, su topu, badminton ve hentbol branşlarında yaklaşık 2 bin 200 sporcunun katılacağı Türkiye finalleri, 6-15 Mayıs'ta kentteki çeşitli spor salonlarında gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye'nin milli takımlarda gelecekteki iskeletini oluşturacak kadroların yarışacağı finallere ev sahipliği yapacak olmalarından mutluluk duyduklarını belirtti.

Başarıyla uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde bu yıl ilk defa toplu final organizasyonunun planlandığını belirten İbanoğlu, "Organizasyonun büyük bölümüne ev sahipliği için Denizli layık görüldü. Tesis ve tecrübeli kadrosuyla finallere en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Türkiye'nin spordaki yıldızlarını ağırlayacak Denizli'de adeta mini olimpiyat havası yaşanacak." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :