Anadolu stres attı

Anadolu stres attı

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor’da yeni sezon hazırlıkları pür neşe devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, antrenman sonrası mangal partisi yaparken, yöneticiler ise yeni sezon için tesis bahçesinde kurban kesti

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Anadolu Selçukspor, 1. etap kamp çalışmaları sürüyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde lige hazırlanan futbolculara Yönetim Kurulu tarafından mangal partisi düzenlendi.  Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Kulüp Başkanı Erkan Genç, yönetim kurulu üyeleri ve teknik kadro ile futbolcuların katıldığı yemekte stres atan futbolcular,  daha sonra toplantı odasında yönetim kurulu ile bir araya geldi.

‘GÜÇLÜ OLMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ’
Kulüp Başkanı Erkan Genç futbolculara hitaben yaptığı konuşmada yeni sezonun şimdiden hayırlı olmasını dilerken, sezon boyunca gösterilecek performansının temelinin atıldığı bu günlerde yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu kaydetti. Genç, “Çok çalıştığınızı ve yorucu çalışmalar yaptığınızı biliyoruz. Ancak sezon boyu sıkıntı yaşamamak adına, sahada güçlü olmak adına bu gün yapılan çalışmalar çok önemli. Bu anlamda başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra kulüp yönetim kurulu tarafından Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav tesislerinin bahçesinde kurban kesildi.