Anadolu Selçukspor’un fikstürü belli oluyor

Anadolu Selçukspor’un fikstürü belli oluyor

2018-2019 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi yarın gerçekleştirilecek. Bu yıl Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Anadolu Selçukspor’un maç programı belli olacak

 

2018-2019 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 17 Temmuz Salı günü yapılacak. Orhan Saka Salonu'nda saat 15.30'da başlayacak fikstür çekimine TFF yetkilileri ile kulüp temsilcileri katılacak. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de maçlar 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek. 2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı olarak iki gruba ayrılırken iki grupta da 18 takım mücadele edecek. Gruplarında 1. sırayı alan takımlar Spor Toto 1. Lig'e yükselirken; 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar üst lige yükselecek diğer takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılma hakkı kazanacak. Her iki grupta 16, 17 ve 18. sıralarda yer alan toplam 6 takım TFF 3. Lig'e düşecek.

3. LİG’DE STATÜ

Üç grupta karşılaşmaların yapılacağı TFF 3. Lig'de ise bu sezon 1. Grup 17, 2 ve 3. Grup 18'er takımdan oluşuyor. Statüye göre TFF 3. Lig'de lig müsabakaları sonunda 18 takımlı 2 grupta puan cetvelinin son 3 sırasında yer alan 3'er takım, 17 takımlı 1. Grup'ta ise son ikide yer alan 2 takım olmak üzere toplam 8 takım bir sonraki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. Gruplarında 1. sırayı alan takımlar TFF 2. Lig'e yükselirken; yine gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar, üst lige yükselecek son 3 takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılma hakkı kazanacak.

ANADOLU SELÇUKSPOR KIRMIZI GRUP’TA
Temsilcimiz Konya Anadolu  Selçukspor; “Bandırmaspor, BUGSAŞ Spor, Darıca Gençlerbirliği, Etimesgut Belediyespor, Fatih Karagümrük, Fethiyespor, Kahramanmaraşspor, Kırklarelispor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Menemen Belediyespor, Pendikspor, Sivas Belediyespor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu, Tokatspor, Tuzlaspor, Zonguldak Kömürspor”la birlikte Kırmızı Grup’ta yer alıyor.

BEYAZ GRUP TAKIMLARI

2. Lig beyaz Grup ise şu takımlardan oluşuyor: Amed Sportif Faaliyetler, Ankara Demirspor, Bayrampaşa, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Eyüpspor, Gaziantepspor, Grandmedical Manisaspor, Gümüşhanespor, Hacettepe, İnegölspor, Kastamonuspor 1966, Keçiörengücü, Niğde Belediyespor, Sakaryaspor, Samsunspor, Sancaktepe Belediyespor, Sarıyer, UTAŞ Uşakspor. M. Mustafa Özdemir-Memleket

Etiketler :