Anadolu Selçukspor’dan destek çağrısı

Anadolu Selçukspor’dan destek çağrısı

Ligde kalma mücadelesi veren Anadolu Selçukspor’dan Konyalı futbolseverlere son 3 haftada takımı yalnız bırakmama çağrısı geldi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son 3 haftaya küme düşme hattında giren Anadolu Selçukspor’da kalan maçlar öncesi Konyalı futbolseverlere destek çağrısı geldi, Karagümrükspor eplasmanda güçlü bir rakiple oynadıklarını ve yenilgiyi hak etmediklerini kaydeden Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, “Oynadığımız oyunun karşılığını alamamak üzücü. Ancak bu ekip böyle devam ederse, takım bütünlüğü ile oynadığımız futbolu diğer maçlara yansıtabilirsek ligde kalacağımıza kesinlikle inanıyorum” dedi.

SON ÜÇ HAFTAYA GİRİLİYOR ARTIK
 “Fatih Karagümrük karşısında Ciddi anlamda beraberliği hak eden bir oyun sergiledik” diyen Baysangur, “Karşılaşmaya çok iyi başladık. Attığımız gol ile skor olarak öne geçmeyi de başardık. Skoru korumak adına yapmış olduğumuz mücadele çok iyiydi. Ancak karşı tarafın yetenekli oyuncuları yaptığımız küçük hatalardan faydalandılar. Genel anlamda takım bütünlüğünün, mücadele gücümüzün böyle bir rakibe karşı üstün seviyede olduğunu söylememiz gerekli. Oynadığımız oyunun karşılığını alamamak bizi üzdü. Bu oyunun karşılığı en azından bir puan olmalıydı. Başta da söylediğim gibi ön plana çıkan bazı oyuncular bu eşitliği bozdu. Bu haftanın sevinilecek tek tarafı rakiplerimizin de puan kaybetmiş olması. Tek tesellimiz bu oldu. Son üç haftaya giriliyor artık. Bu ekip böyle devam ederse, takım bütünlüğü ile oynadığımız futbolu diğer maçlara yansıtabilirsek ligde kalacağımıza kesinlikle inanıyorum” dedi.

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI

Hafta sonunda kendi sahamızda Darıca Gençlerbirliği ile oynayacaklarına dikkat çeken Baysangur, “Bu maçı kâğıt üzerinde herkes garanti gibi görüyor. Ama hiçbir zaman rakibi küçümsememeliyiz. Aynı ciddiyetle hazırlamamız gerekiyor. Elbette tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz, kazanmak için oynayacağız. Üç puanı aldığımız zaman rakiplerin de kaybetmesi durumunda düşme hattının üzerine çıkacağız. Kırmızı çizginin üzerinde yer almak bizi moral olarak daha da güçlü kılacak. Bu sınırı geçtiğimizde son iki maçımızı da daha güvenli oynayacağımızı biliyoruz. Sevenlerimizden son üç maçta destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇINAR: 3 MAÇTA 7 PUANLA LİGDE KALACAĞIZ

Anadolu Selçukspor Başkan Yardımcısı Recep Çınar, ligde kalan 3 maçtan 7 puan çıkartarak ligde kalacaklarını söyledi. Kaybettikleri Karagümrük maçının geride kaldığını ifade eden Çınar, “Bu maçla ilgili sadece iyi mücadele ettiğimizi belirtmek isterim. Karagümrük maçındaki iyi mücadelemizi kalan maçlarımızda mutlaka sonuca istediğimiz gibi yansıtıp, bu lige tutunacağımızı ümit ediyorum.  Bunun için de herkesin Anadolu için fedakarlık yapmasını istiyoruz. Anadolu Selçukspor’un bu lige tutunması için neler yapabiliriz ya da neler yapmalıyız için kafa yormalıyız.  Ligin boyu iyice kısaldı. 3 maç kaldı. Hafta sonunda Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edeceğiz. İnşallah bu maçtan 3 puanla ayrılarak, Tokat deplasmanına da bu moralle gideceğiz. Ama öncelikle Darıca maçını geçmeliyiz. Ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Ama futbolun acayip ve hata kabul etmeyen bir oyun olduğunu da unutmak istemiyorum” şeklinde konuştu.

KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESMELİYİZ

Recep Çınar şunları söyledi: “31. hafta bizim için ne kadar kötü geçtiyse rakiplerimiz için de kötü geçti. Bu sonuçlar bizim için az da olsa bir teselli oldu. Onlar kazanmış olsaydı, işimiz biraz daha zorlaşırdı. Aslında biz kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz. Kalan 3 maçtan 7 puan kazanmak bizi bu ligde bırakır. Dolayısıyla bu kalan maçlarımıza en iyi şekilde motive olup kazanmak istiyoruz. Öncelikle Darıca maçı bizim için hem puan olarak, hem de moral olarak büyük bir fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi. Çınar, oyuncuların da büyük fedakarlıklar yaptığını, ligde kalmayı çok istediklerini, bunun için de ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyduklarını belirterek; “Futbolcularımız ellerinden geleni yapıyorlar. Bu kulübün bu ligde kalmasını istiyorlar. Yönetim olarak olarak futbolcularımıza sonuna kadar güveniyor ve kalan 3 maçtan da alınlarının akıyla çıkacaklarına inanıyoruz.”

 

Etiketler :