Anadolu Selçukspor’da yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Anadolu Selçukspor’da yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Anadolu Selçuksporda yeni yönetim görev dağılımı yaparken Başkan Zahir Renklibay, Futbol Şubesi ve Mali İşler Sorumluluğu görevini üstlendi

 

Anadolu Selçukspor’da olağanüstü kongrede işbaşına gelen Zahir Renklibay yönetimi görev bölümünü gerçekleştirdi. Başkan Zahir Renklibay Futbol Şubesi ve Mali İşler Sorumluluğu görevini de üstlendi.

GÖREV DAĞILIMI

Zahir Renklibay (Başkan)       : Futbol Şubesi ve Mali İşler Sorumlusu

Okay Tınkır (2. Başkan)         : Personel, Üniversite Sahası ve Tesisler, Organizasyon Sorumlusu

Osman Koçak (Bşk.Yrd)        : Futbol Şube, Transfer Komitesi ve Amatör Branşlardan Sorumlu

Recep Çınar (Bşk.Yrd)           : Kurumsal İletişim Sorumlusu

Mustafa Genç (Asbaşkan)      : Yatırımlar, Sponsorluklar ve Reklam Pazarlama Sorumlusu

Ahmet Büyükateşli (Asbaşkan) : Yatırımlar, Sponsorluklar ve Reklam Pazarlama Sorumlusu

Hüsamettin Küçükmeral         : Altyapı ve Spor Okulları Sorumlu

Gültekin Zeren                                   : Altyapı ve Spor Okulları Sorumlusu

Muzaffer Eğerci                      : Müsabaka Organizasyon Sorumlusu

 

 

takimla-(1).png

takimla-(2).png

TAKIMLA BULUŞTULAR

Anadolu Selçukspor’da gerçekleştirilen Genel Kurul sonunda göreve gelen Zahir Renklibay başkanlığındaki yönetim kurulu teknik kadro ve futbolcular ile tanıştı. Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve yönetim kurulu üyeleri, Tatlıcak Tesislerinde teknik kadro ve futbolcuları ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

RENKLİBAY: GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Zahir Renklibay futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, ligde hak etmedikleri bir konumda olduklarını ve kısa sürede üst sıralara doğru tırmanışın başlayacağına inandığını, bu kadronun çok daha iyi yerleri hak ettiğini kaydetti.  Kulüp 2. Başkan Okay Tınkır ise yeni dönemin hayırlı olmasını dilerken, birlikte çok güzel işlere imza atacaklarını ve Anadolu Selçukspor’u hem saha sonuçları olarak, hem de kulüp yapısıyla çok ileri noktalara taşıyacaklarını ifade etti. Kulüp Başkan Yardımcısı Recep Çınar da geçmişe tamamen bir sünger çekerek yeni bir sayfa açmak için yola çıktıklarını, bu ekip ile birlikte güzel başarılan elde edeceklerine inandığını dile getirdi.

TESİSLERİ GEZDİLER

Zahir Renklibay ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra kulüp çalışanları ile tanışıp tesisleri gezdi.  Ardından Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdüren futbolcularımızın yaptığı antrenmanı takip etti. Teknik direktör Alper Avcı yönetiminde iki grup halinde çalışan futbolcularımızdan ilk grup salonda çalışırken ikinci grup saha içerisinde koordinasyon ve denge antrenmanı yaptı.

Yeşil-beyazlılar,18 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçı için Cumartesi sabahı şehirden ayrılacak.

Etiketler :