Anadolu Selçukspor’da transfer

Anadolu Selçukspor’da transfer

Anadolu Selçukspor yönetim kurulu, ikinci devre öncesinde teknik heyetin raporu doğrultusunda Ümit Karaal’ı kadrosuna kattı

 

 

Anadolu Selçukspor yönetim kurulu, ikinci devre öncesinde teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Ümit Karaal’ı kadrosuna kattı. Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerimizde kulüp başkanı Zahir Renklibay’ın hazır bulunduğu imza töreni ile Ümit Karaal kendisini 1,5 yıllığına Konya Anadolu Selçukspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Ümit Karaal  transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, “Takımım adına ve kendi adıma iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. İyi bir yönetimimiz ve iyi bir hocamız var. Takım arkadaşlarım ile birlikte ligin ikinci yarısında ligde üst sıraları hedefleyen bir takım olacağız” dedi.

RENKLİBAY: ZOR BİR İKİNCİ YARI BİZLERİ BEKLİYOR

Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda sezonun ikinci devresi için hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden kulüp başkanı Zahir Renklibay, “Zor bir ikinci yarı bizleri bekliyor. Her şeye hazırlıklı olabilmek adına çalışmalarımızı ara vermeden sürdürdük. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ile birlikte teknik heyetimizin de görüşlerini alarak eksik görülen mevkilerin takviyesi için çalışıyoruz. Daha önce liglerimizin güzide kulüplerinde forma giyerek kendisini göstermiş genç kardeşimiz Ümit bu gün aramıza katıldı. Kendisine hoş geldin diyor başarılar diliyorum. İnşallah ligin ikinci yarısında kendisinden beklenen performansı göstererek takımımız adına başarılı bir dönem geçirir. Ben her iki taraf içinde anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Daha önce Kahramanmaraşspor, Elazığspor, Bayrampaşa,  Demir Grup Sivaspor ve Kastamonuspor takımlarının formalarını giyen, Beşiktaş alt yapısından yetişip ilk profesyonel sözleşmesini Beşiktaş ile yapan 1995 doğumlu sol bek Ümit Karaal, çeşitli yaş kategorilerinde 29 kez milli formayı giyme başarısı gösterdi.

Etiketler :