Anadolu Selçukspor'da toplu imza töreni

Anadolu Selçukspor'da toplu imza töreni

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum kampında sürdüren Konya Anadolu Selçukspor’da iç transferde anlaşma sağlanan ve dış transferde takıma yeni katılan futbolcular için toplu imza töreni gerçekleştirildi.

 Kulüp Başkanı Mehmet Güney ve Futbol Komitesi Üyesi Mehmet Ay ile Kulüp Menajeri Alim Öztaş’ın katılımı ile Erzurum kampında gerçekleştirilen imza töreninde iç transferde Ahmet Önay'ın yanı sıra Atiker Konyaspor’dan Emre Can Atila ve Mücahit Can Akçay ile kiralık, dış transferde ise Sergen Yılmaz, Selçuk Öztürk, Şehmuz Aslan, Sertan Yiğenoğlu, Onurcan Güler, Alp Tutar ve Hasan Kuruçay ile 3’er yıllık sözleşme imzalandı.

HEDEF A TAKIMA OYUNCU KAZANDIRMA

Başkan Güney Tören sonrası yaptığı açıklamada, “Kardeşlerimize kendilerini gösterme, Atiker Konyaspor A takım kadrosunda yer alma imkanı vermek istiyoruz. İnşallah bunu başarabiliriz. Öncelikli amacımız bu genç kardeşlerimizi A takımımıza hazırlamak sonrasında ise bulunduğumuz ligde Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek. Atılan imzaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Spor Servisi