Anadolu Selçukspor'da teknik heyet ve futbolcular inançlı

Anadolu Selçukspor'da teknik heyet ve futbolcular inançlı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Cumartesi günü iç sahada Menemen Belediyespor’la ligde kalma mücadelesine çıkacak Anadolu Selçukspor’da teknik ekip ve futbolcular maçı kazanarak ligde kalacaklarına dair inançlarını paylaştı

Abdurrahman Baysangur:

GELİNEN NOKTA BÜYÜK BAŞARI

Aldıkları takımın bulunduğu noktadan buraya gelmelerinin büyük bir başarı olduğunu  belirten Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurahman Baysangur, “Göreve geldikleri günden bu yana takımın bulunduğu noktadan buraya gelmelerinin büyük bir başarı olduğunu ve bunu övgü anlamında söylemediğini belirterek, “Bunun savaşını, uğraşını yönetimimizle, oyuncularımızla beraber ciddi anlamda verdik. Çünkü özellikle son haftalara baktığımız zaman çok sürpriz sonuçlar karşımıza çıktı. Ligde kalma yarışının son haftaya kalmasının belki en büyük etkeni de bu sürpriz sonuçlar. Ama bizim inandığımız bir tek şey vardı maçlarımızı kazandığımı zaman ya da en azından bize yetecek puanları aldığımız zaman ligde kalacağımızı biliyorduk. Son iki haftaya da böyle girdik. Bu iki zorlu maçın ilkini Tokat deplasmanında oynadık ve alnımızın akıyla sahadan çıktık. Orada alınan galibiyetten dolayı oyuncularımı gerçekten bir kez daha tebrik etmek istiyorum” dedi.

MAÇIN ZORLUĞUNUN VE ÖNEMİNİN BİLİNCİNDEYİZ

 Menemen Belediyespor’un şampiyonluğu garantilediğine dikkat çeken Baysangur, “Geçen hafta şampiyonluğu garantiledi. Öncelikle onları tebrik ediyoruz tabi ama nihayetinde resmi bir maç oynayacağız. Onlarda şampiyon olarak buraya gelecekler ve sahaya onlarda kazanmak için çıkacaklar. Bizim puana ihtiyacımız var, galibiyete ihtiyacımız var. Sahada alacağımız üç puanla ligde kalacağımızı biliyoruz. Maçın zorluğunun ve öneminin bilincindeyiz. Ona göre hazırlanıyoruz” dedi.

MAÇI ALACAK GÜCE SAHİBİZ

Son 90 dakikayı kazanabilecek motivasyona ve güce sahip olduklarını kaydeden Baysangur,  “ Yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. İnanılmaz destek verdiler ve her zaman yanımızda oldular. Son maçı birlikte kazanacağız. Oyuncularımız da bu potansiyel var. Ancak maalesef yıllardır Anadolu Selçukspor’un kaderi kendi sahasında boş tribünlere oynamak oldu. Ama artık bu son maçımız, taraftarlarımızın, bizi sevenlerin, Konyaspor taraftarlarının desteğine ihtiyacımız var. Bu maçta tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Oyuncularımızın seyirci desteğiyle çok daha iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum. Bunu deplasmanda Tokatspor karşısında gösterdiler. Dolu tribünler önünde daha iyi futbol oynayabiliyoruz. Artık iç sahada da bunu yaşamayı hak ettiler. Bu maçta herkesi yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

selcukspor-(ahmet-onay).jpg

Ahmet Önay:

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Anadolu Selçukspor’un formasını gururla ve başarıyla giydiğini kaydeden Ahmet Önay, “Buradaki on yıllık futbol hayatımda oynayacağım en kritik ve en zor son haftaya giriyorum. Böylesi bir ortamda bir maça daha önce çıkmadık. Takım olarak da zaten bu hafta Tokatspor deplasmanında çok zorlu bir karşılaşmadan galip ayrıldık. Son bir maçımız kaldı. Oda şampiyonluğunu garantilemiş Menemen Belediyespor ile oynanacak. Oynayacağız bu maçın önemini bütün takım arkadaşlarım, yöneticilerim, hocalarımız, hepimiz bilincindeyiz” dedi.

FUTBOLSEVERLERİ BU HAFTA OYNAYACAĞIMIZ MAÇA BEKLİYORUZ
Çok zorlu bir süreci geride bıraktıklarını ve bu hafta sadece kazanmaya odaklandıklarını aktaran Ahmet Önay, “Son 90 dakika içinde galip geldiğimiz takdirde her halükarda ligde kalmayı garantiliyoruz. Onun için Konya spor camiasına seslenmek istiyorum.  Şehrimizdeki tüm futbolseverleri bu hafta oynayacağımız maça bekliyoruz. Onlara ihtiyacımız var. Desteklerine ihtiyacımız var. Birlikte mücadele edelim ve kazanalım. Maç sonunda da inşallah ligde kalma sevincini birlikte yaşayalım” şeklinde konuştu.

 

 

(ibrahim-serdar).jpg

İbrahim Serdar Aydın:

TRİBÜNLERİ DOLDURALIM

Anadolu Selçuksporlu defans oyuncusu İbrahim Serdar Aydın, “Bu maçı kazanarak ligde kalma şansımızı ve  umudumuzu artırdık. Son maçta grubumuzun lideri ve geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyen Menemen Belediyespor ile karşılaşacağız.  Maçı kazanarak ligde kaldığımızı ilan etmek istiyoruz. Tokatspor deplasmanında gerçekten çok zor bir karşılaşma oynadık, hem futbol adına hem ortam adına zor bir karşılaşma oldu. Ama yine de üç puanı aldık. Elbette şimdi geçtiğimiz haftaya göre biraz daha rahat bir maç oynayacağız. Deplasmanda oynadığımız maçlarda inanılmaz bir seyirci baskısı oluyor. Bu sefer seyirci baskısını biz kurmalıyız” dedi.

BU TAKIM LİGDE KALACAKTIR

Takım arkadaşları ile birlikte ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden İbrahim Serdar Aydın, “Ancak bu sadece bizim vereceğimiz enerjiyle olmuyor. Tribün desteğine de ihtiyacımız var. Hafta sonunda oynayacağımız maçta gerekli tribün desteğini de aldığımız zaman daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu takım ligde kalacaktır, herkes onun için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Menemen Belediyespor karşısında da hepimiz elimizden gelinin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu hafta tek bir isteğimiz var hep birlikte tribünleri dolduralım ve takımımıza sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler :