Anadolu Selçukspor'da sürpriz teknik adam değişikliği

Anadolu Selçukspor'da sürpriz teknik adam değişikliği

Anadolu Selçukspor'da sürpriz teknik adam değişikliğine gidildi. Yeşil-beyazlılar bu sezon için anlaşmaya vardığı Gürses Kılıç'la yollarını sessiz sedasız ayırarak takımı Tayfun Türkmen'e emanet etti.

Konya Anadolu Selçukspor son olarak Osmanlıspor takımında yardımcı antrenörlük görevinde bulunan ve Atiker Konyaspor’a futbolcu ve antrenör olarak hizmet veren Teknik direktör Tayfun Türkmen ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüp Başkanı Mehmet Güney: “ Lig hazırlıklarına Erzurum kampında devam eden takımımız bundan böyle Tayfun Türkmen hocama emanet ediyoruz. Kendisi Konya’yı tanıyor. Bizleri tanıyor. Bizde kendisini biliyoruz. Kısa zamanda oyuncularımızla kaynaşıp lige hazır bir hale geleceklerinden kuşkum yok. Anlaşmanın hepimize hayırlı olmuşun diliyorum” dedi.

Yeni teknik direktör Tayfun Türkmen’de, “Konya’ya yeni bir görev ile dönmekten dolayı çok mutluyum. Çok uzun yollar burada bulundum. Çok iyi dostluklar edindim. İnşallah genç ekibimiz ile iyi şeyler yapacağız. Beni tercih ettikleri için başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum.  Daha önce görev yaptığım takımlarda olduğu gibi benzer bir yapı içinde oyacağız. Amacımız oyuncu yetiştirmek, bu doğrultuda çalışacağız. Umarım ki görevimizi tamamladığımızda hedeflediğimiz noktaya ulaşırız. Hemde ligde başarılı olan, hemde oyuncu yetiştiren bir takım olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı

Tayfun Türkmen daha önce Atiker Konyaspor, Osmanlıspor ve Bugsaşspor takımlarında antrenörlük, Bugsaşspor takımında teknik direktörlük görevlerinde bulundu.

 

GÜRSES KILIÇ'LA YOLLAR NEDEN AYRILDI?

untitled-031.png

 

Anadolu Selçukspor, Temmuz ayında Konyalı teknik adam Gürses Kılıç'la anlaşmıştı.

Yeşil-beyazlılarda Kılıç dönemi başlamadan bitmiş oldu. 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada Gürses Kılıç'la yolların neden ayrıldığına dair  bilgi verilmezken "Teknik direktörümüz Gürses Kılıç ve ekibi ile karşılıklı yolarımızı ayırma kararı alınmıştır. Gürses Kılıç ve ekibine bu güne kadar kulübümüz adına yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar dileriz" denildi.

Etiketler :