Anadolu Selçukspor'da kalede tatlı rekabet

Anadolu Selçukspor'da kalede tatlı rekabet

Anadolu Selçukspor'un kalecislerinden Ahmet Üçgün, Deplasmanda oynadıkları ve son dakikalarda gelen penaltı golüyle sahadan puansız ayrıldıkları Sarıyer maçına çok baskılı başladıklarını ve yakalanan fırsatların değerlendirilemediğini kaydetti.

Anadolu Selçukspor'un kalecislerinden Ahmet Üçgün, Deplasmanda oynadıkları ve son dakikalarda gelen penaltı golüyle sahadan puansız ayrıldıkları Sarıyer maçına çok baskılı başladıklarını ve yakalanan fırsatların değerlendirilemediğini kaydetti.

Ahmet Üçgün,“ Çok iyi oynadık ama sonuca yansıtamadık. Oyuncu arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Karşılaşma boyunca rakibe pozisyon vermedik hatta 5-6 tane net diyebileceğimiz yüzde yüzlük gol pozisyonumuz var. Ama ne yazık ki atamadık. Şimdi önümüzde çok önemli bir Bugsaş Spor maçı var.  Bu hafta oynadığımız oyunu sonuca da yansıtarak kazanacağımızı düşünüyoruz” dedi.
 
Ahmet, takım içinde tatlı bir rekabetin olduğun kaydederken “ üç tane iyi kalecinin arasında da rekabet var. Oğuz kaleyi koruduğu dönemde çok başarılı maçlar çıkardı. Fırsat bana geldi ve iyi oynadığımı düşünüyorum. Elimden gelinin en iyisini vermeye çalışıyorum. Emre her zaman hazır bekliyor. Hepimiz takımımızın başarısı için çok çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.