Anadolu Selçukspor’da Fethiye mesaisi

Anadolu Selçukspor’da Fethiye mesaisi

Ligin 2.yarısında mağlubiyetle başlayan Anadolu Selçukspor Pazar günü oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarına başladı

 

TFF 2. Lig  Kırmızı  Grup  19. Hafta müsabakasında 27 Ocak Pazar günü iç sahada Fethiyespor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor maç hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcı antrenörler nezaretinde gerçekleştirilen antrenman salonda yapılan ağırlık ve kuvvet çalışmaları ile başladı. 45 dakika süren salon çalışmasının ardından futbolcular sahada top kontrolüne dayalı pas çalışması yaptı. Gruplar halinde gerçekleştirilen son bölümde ise bir grup saha içine kurulan istasyonlarda koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaparken diğer grup yarı sahada taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Kaleciler takımdan ayrı olarak kaleci antrenör Alpaslan Uysal gözetimine çalıştı.

Tedavi süreçleri devam eden Ahmet Önay ve Ekrem Kayılıbal ise salonda yapılan ağırlık ve kuvvet çalışmalarının ardından koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmanı kulüp başkanı Zahir Renklibay, 2. Başkan Okay Tınkır, Başkan Yardımcısı Recep Çınar, Kulüp Menajeri Alim Öztaş, scout ekibinden Hacı Hasan Yaşar ile birlikte takip etti. 

rk-021.jpg

Etiketler :