Anadolu Selçukspor’da 3 puan mutluluğu

Anadolu Selçukspor’da 3 puan mutluluğu

Zonguldak Kömürspor’u 4-2 yenen Anadolu Selçukspor’da 4 haftalık galibiyet hasretini dindirmenin mutluluğu yaşanıyor

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta galibiyet hasretini Pazar günü sahasında oynadığı maçta Zonguldak Kömürspor karşısında 4-2’lik skorla dindiren Konya Anadolu Selçukspor’da büyük mutluluk yaşanıyor. Yeşil-beyazlılar takım üzerinde giderek artan galip gelememe psikolojisini bu galibiyetle daha fazla büyümeden önledi. Yeşil-beyazlılar bu hafta deplasmanda Kırklarelispor’la karşı karşıya gelecek.
TUZLASPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 5. hafta sonunda Tuzlaspor liderliğini sürdürdü. Oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:Konya Anadolu Selçukspor 4-2 Zonguldak Kömürspor, Tarsus İdman Yurdu 3-1 Manisa Büyükşehir Belediyespor, Menemen Belediyespor 0-4 Tuzlaspor, Bandırmaspor 0 - 2 Bugsaşspor, Pendikspor 1-0 Etimesgut Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği 2-2 Kahramanmaraşspor, Tokatspor 0 - 0 Fethiyespor,  Şanlıurfaspor 2-1 Kırklarelispor, Fatih Karagümrük 0-0 Sivas Belediyspor. 
TÜRKMEN: HAKETTİK
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta haftayı 4-2’lik Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle kapatan Konya Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Tayfun Türkmen, Zonguldak Kömürspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Karşılaşmaya muhteşem başladıklarını ifade eden Türkmen şunları söyledi: “Sezonun ilk galibiyetini aldık. Bu maçtaki ana hedefimiz tamamen maçı kazanmaktı. Onun için öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Oynayan, oynamayan, sonradan giren, takım halinde tüm arkadaşlarımın büyük emeği var, özverisi var. Onun için hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hepimiz için bu galibiyetin hayırlı olmasını diliyorum. Bunların devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ekip olarak. Değişik bir maç tecrübesi yaşadık diyebilirim. Karşılaşmaya muhteşem başladık, goller bulduk üstüste. 3-0’ı yakaladık. Ama bireysel hatadan yaşadığımız bir gol maçın bütün şeklini, hikayesini farklı bir yere getirdi. Tabi bunlar da konuşulması ve çalışılması gereken konular. Futbol hatalar oyunu, bu hatalar olacak. Biz bunları düzeltmeye çalışacağız. Önemli olan oyuncularıma hep söyledim gibi maç devam ederken yapılan hatalara takılıp kalmamak. Oraya takılmaya devam edersek bu hatalar daha büyüklerini peşinden getirecek. Nitekim öyle oldu. 
FAZLASIYLA POZİSYONLARIMIZ VAR
Belki farklı bir skor da olabilirdi, farklı bir şeyde konuşabilirdik. Ama çok şükür oyun olarak ve skor olarak üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Daha da fazla goller bulabilirdik. Fazlasıyla pozisyonlarımız var. Bu gün için en önemli ders aldığımız nokta 3-0’da olsa maçın bitmediğinin canlı bir örneğini yaşadık. Geçmişte bunun gibi futbol hikayelerini hep görmüştük. Skor ne olursa olsun son düdük çalana kadar disiplini en üst düzeyde tutmanız gerekiyor. Kazandığımız için çok mutluyuz. Emeği geçen herkes i tekrar kutluyorum.”