Anadolu Selçukspor’a ziyaret

Anadolu Selçukspor’a ziyaret

Anadolu Selçukspor idmanının, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve Konyasporlu yöneticiler ziyaret etti

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Federasyon Başkan yardımcısı ve Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Zahir Renklibay, Federasyon Başkan Yardımcısı ve Atiker Konyaspor Asbaşkanı Mehmet Günbaş, U16 Milli Takımı teknik direktörü Mehmet Yıldırım, Anadolu Selçukspor’u ziyaret etti.  Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil Bölükbaşı ile birlikte bir süre antrenmanı takip eden Remzi Ay, Zahir Renklibay, Mehmet Günbaş ve Mehmet Yıldırım antrenmanın sonunda futbolculara tatlı ikramında bulundu. Teknik Direktör Tayfun Türkmen ve futbolcular  ile antrenman sonunda sohbet eden ziyaretçilerimiz günün anısına birde hatıra fotoğrafı çektirdi.

GÜNEY’DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretlerinden ötürü kendilerine çok teşekkür eden Kulüp Başkanı Mehmet Güney, “Atiker Konyaspor’un maddi ve manevi desteğini hep yanımızda hissediyoruz. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da bu gün buraya gelerek bizlerin yanında olduklarını gösterdikleri için teşekkür ederiz. Bize güç verdiler. Ekip olarak bu desteğe en güzel cevabı sahada alacağınız sonuçlarla vereceğinize inanıyorum” dedi.

RENKLİBAY: .İLK MAÇTA BİR KAZA OLDU DİYELİM

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Zahir Renklibay ise, “ Pilot takımımız olarak bir gözümüz ve bir kulağımız daima burada. Hep sizlerle birlikteyiz. Geçmişte olduğu gibi bu ekip arasından çıkıp A takım kadromuza katılacak oyuncuları şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz. Her zaman sizi takip edeceğiz. İlk maçta bir kaza oldu diyelim. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olacağınızı biliyoruz. Hepinize uzun lig maratonunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Atiker Konyaspor Asbaşkanı Mehmet Günbaş da “Bayramlaşma programı dolayısıyla daha öncede birlikte olmuştuk. O zamanda dediğimiz gibi bizler her zaman yanınızdayız. Her zaman dediğimiz gibi maç 90 dakika. Son düdük çalana kadar mücadelemizi sürdürmek zorundayız. Son oynadığınız iki maçta bunu en çok siz tecrübe ettiniz. Umarım lig boyunca tekrar böyle şeylerle karşılaşmazsısınız. Hepinize iyi bir sezon diliyorum. İnşallah lig sonunda hak ettiğiniz yerlerde olursunuz” diye konuştu.

AY: SİZ MÜCADELEYİ HERKESTEN DAHA FAZLA YAPACAKSINIZ

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ise, “Yeni bir takım olmanıza, genç bir ekip olmanıza rağmen harika işler yaptınız ilk iki maçta.  Mücadele yönünden harika işler yaptınız. Arkadaşlarımızın da dediği gibi düdük çalmadan maç bitmiyor. Bu uzun bir maraton. Sizlerin hedefi Konyaspor A takımında forma giymek. Sizler genç bir ekipsiniz, herkesin gözü sizlerde olacak, siz mücadeleyi herkesten daha fazla yapacaksınız. Çünkü sizin hedefimiz burası değil bir üste sıçramak. Geçen sezon burada sizler gibi forma giyen 5-6 arkadaşımız bu gün 1. Ligde forma giyiyor. Onlar da sizler gibi burada ter döktüler. Sonrasında Konyaspor'da forma giymek için çalışacaklar. Sizlerinde arasından ben bir kaç arkadaşınızın üst liglere gideceğine inanıyorum ve Konyaspor’a giden arkadaşlarınızda olacak. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

YILDIRIM BAŞARI DİLEDİ

U16 Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım 'da kendisinin de Konya Anadolu Selçukspor’da teknik direktörlük yaptığını hatırlatarak, “Burası bir futbolcu okulu adeta.  Geçtiğimiz sezonlarda Milli takımlara giden arkadaşlarımız oldu. Son dönemde Konya’da tüm spor adamlarının katkısı ile bir hareketlenme var. Tüm yaş guruplarında Milli olan oyuncularımız var. Bunun artarak devam etmesi için sizlere büyük görev düşüyor. Burada yıl boyu yönetici ağabeylerimizde, bizlerde sizleri takip edeceğiz. İyi bir çalışma ile gelişim göstererek üst liglere gideceğinize inanıyorum. Tayfun hocama, ekibine ve sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı

anadolu-selcukspora-ziyaret-(1).png