Anadolu Selçukspor sonuçtan memnun

Anadolu Selçukspor sonuçtan memnun

Son 26 dakikasını 10, son 14 dakikasını 9 kişi oynadığı maçta Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraşspor’la golsüz berabere kaldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta karşılaşmasında Konya Anadolu Selçukspor, kendi sahasında Kahramanmaraşspor ile karşılaştı. 64. dakikada Ali Yaşar ve 76. dakikada Ahmet Önay’ın inci sarıdan kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 9 kişi ile tamamladı. Bu sonuçla ligdeki 9. beraberliğini alan yeşil-beyazlılar haftayı 27 puanla 10. sırada tamamladı.

GÜMÜŞHANE LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Gümüşhanespor’un liderliğini sürdürdüğü ligin 21. haftasında oynanan maçlarda  şu sonuçlar alındı:Kırklarelispor: 1 - Gümüşhanespor: 0, Silivrispor: 1 - Hacettepe: 1, Altay: 1 - Nazilli Belediyespor: 0, Fethiyespor: 1 - Zonguldak Kömürspor: 0, Sakaryaspor: 3 - Pendikspor: 2, Bandırmaspor: 1 - Bugsaş: 1, Niğde Belediyespor: 2 - Karşıyaka: 0, Konya Anadolu Selçukspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 0, Fatih Karagümrük: 2 - Şanlıurfaspor: 0. Necati Kirş-Memleket

 

 

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: 0- KAHRAMANMARAŞSPOR:0

STADYUM: Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk

HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu, Barkın Gücü, Şeyhmus Baysal

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Mücahit Atalay, Sertan Yiğenoğlu, Mücahit Can Akçay, Onurcan Güler, İbrahim Ak (Dk. 68 Kadir Kaan Özdemir) Ayberk Altan, Ali Yaşar, İbrahim Serdar Aydın (Dk. 71 Alpay Cin), Ahmet Önay, Savaş Polat, Seddar Karaman (Dk. 68  Özkan Taştemur)

KAHRAMANMARAŞSPOR: Mesut Balkan, Bilal Hallaçlar, Yusuf Emre Kasal (Dk. 85 İbrahim Koca), Serbay Yağız, Ramazan Kahya, Cemal İşleyen, Devrim Taşkaya, Burak Saban (Dk. 77 Mert Sinan Peşen) Yakup Ramazan Zorlu, Okan Şahingöz (Dk. 55 Timur Bayram Özgöz) Veysel Akbaş

SARI KART:  Bilal hallaçlar(Kahramanmaraşspor)

KIRMIZI KART:  Dk. 64 Ali Yaşar, Dk. 76 Ahmet Önay (Konya Anadolu Selçukspor)

GOL:Yok

 

GÜNEY: FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞAN KULÜBÜZ

Anadolu Selçukspor Kulübü Başkanı Mehmet Güney “Biz futbol oynamaya çalışan bir kulübüz, ama buna müsaade etmiyorlar” dedi. Sezonun ikinci yarısında takımın yakaladığı yenilmezlik serisini sürdürerek çıkışına devam ettiğini belirterek Güney şunları söyledi: “Biz futbol oynamaya çalışan bir kulübüz, ama buna müsaade etmiyorlar. Biz sahada tüm etkenlere rağmen futbol oynamaya çalışıyoruz. Ne yazık ki Kahramanmaraspor maçımızda gördük ki karşılaşmayı yöneten hakemler iyi konsantre olamamışlar. Bizim penaltı beklediğimiz bir pozisyonda oyuncumuza kart gösterdi, hem penaltıyı vermedi hem de oyuncumuzu kaybettik. Biz sahada sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Genç oyuncularımıza sahada doğru olanı yapmalarını öğretmeye çalışırken bu şekilde nasıl ikna edebiliriz bilemiyorum. Sezonun ikinci yarısında çok güzel bir seri yakaladık, teknik kadromuz ve oyuncularımız yükselişteler. Yakaladığınız çıkışı sürdürebilmek için sahaya çıkmıştık. İyi de başladığımız karşılaşmada rakibe oyun sistemimizi kabul ettirmiş ve yavaş yavaş oyunda aldığımızı hissettiriyorduk. Gelinen noktada maçın yönetimini üstlenen hakem arkadaşlarımızın verdiği yanlış kararlar sonucu hem iki oyuncumuzu kaybettik hem de iki puanı bugün sahada bıraktık. Biz genç kadrosu ile üst sıraları hedefleyen bir ekibiz. Ama bu hedeflerimiz noktasında çocuklarımızın, teknik ekibimizin ve yönetimimizin emeklerine yazık oluyor. Herkesin karşılaşmadan bu pozisyonlarını iyi izlemesini, incelemesini istiyorum. Çok büyük üzüntü yaşadık.  Artık yapacağımız şey bir sonraki maça konsantre olup çıkışımızı sürdürmek. A takımımız Atiker Konyaspor’un deplasmanda aldığı başarılı sonuç hepimizi çok mutlu etti. Ümit ederiz ki birlikte daha güzel sonuçlara imza atarız.”

 

 

AVCI: 9 KİŞİYLE ALINAN 1 PUAN ÖNEMLİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta karşılaşmasında sahasında Kahramanmaraşspor’la golsüz berabere kalan Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Alper Avcı, “9 kişi tamamlamak zorunda kaldığımız bir müsabakadan aldığımız 1 puan bence çok önemli” dedi. Maçı değerlendiren Avcı, şunları söyledi: “Rakibe göre daha üstün oynadığımız bir maçı 9 kişi tamamlayıp iki puan kaybetmek bizi üzdü. İki oyuncumuzun kırmızı kart görmesi ile alakalı pozisyonlarla ilgili söylenebilecek çok şey var aslında ama önemli olan biz kendi özeleştirimizi sıcağı sıcağına yapabilmeliyiz. ‘İlk 45 dakika neden skoru bulmadık?’ sorusunu kendimize soruyoruz. Belki ilk yarıda skoru bulsak karşılaşma böyle olmayacak. Özellikle birinci bölgeden çıkışlarda daha akıllı olabilseydik oyun farklı gelişirdi. İkinci yarıda kartlar oyunun içine girdi. Mental anlamda oyunda çok tutunamadık. Kartların doğru olduğunu düşünmüyoruz. Karşılaşmanın önemli bölümlerinde dokuz kişi mücadele etmek zorunda kaldık. Oyuncularım bana göre gayet iyi şekilde mücadele ettiler. Çarşamba günü deplasmanda bir karşılaşmamız var. Sonuçta Allah’ın izle ile biz bu puanları telafi ederiz böyle bir gücümüz var. Sahada 9 kişi de kalsak da oyuncularım eksiklik hissettirmediler. Bu nedenle onlara teşekkür ediyorum.”

 

 

ÇAĞLAYAN: KIRMIZI KARTLAR YANLIŞTI

TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta karşılaşmasında sahasında Kahramanmaraşspor’la golsüz berabere kalan Anadolu Selçukspor’da kulüp basın sözcüsü Hakan Salim Çağlayan, oyuncularını tebrik etti. Çağşayan, “İki takımında mücadelesi ve isteği futbol oynama yönündeydi. Bize göre yanlış kararlar sonucu maçın hakemi tarafından ortaya çıkan iki tane kırmızı kart, oyunun oynamasını engelledi. Rutin giden bir karşılaşmada hakemin bu şekilde oyunun içine giriyor olması futbolumuz adına üzücü. Ama 9 kişi kalmamıza rağmen karşılaşmayı bir puanla tamamlıyor olmamızdan dolayı da memnun olduğumuzu söyleyebiliriz. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarda üst sıralara tırmanma adına gereken puanları alacağınızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hocalarımıza ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


 

TFF 2. LİG BEYAZ GRUP

TAKIMLAR              O         G         B         M        A         Y         Av       P

Gümüşhanespor          21        13        3          5          41        20        21        42

Altay                           21        11        6          4          36        22        14        39

Şanlıurfaspor              21        12        3          6          33        21        12        39

Sakaryaspor                21        10        8          3          33        21        12        38

Hacettepe                   21        9          9          3          31        15        16        36

Bugsaş Spor                21        10        6          5          34        21        13        36

Bandırmaspor             21        10        5          6          31        23        8          35

Kırklarelispor              21        9          5          7          31        28        3          32

Niğde Bld.                  21        9          5          7          22        25        -3         32

Anadolu Selçuk          21        6          9          6          24        28        -4         27

Pendikspor                  21        6          7          8          24        26        -2         25

Z. Kömürspor             21        6          7          8          15        21        -6         25

Karagümrük                21        7          2          12        23        30        -7         23

Fethiyespor                 21        4          7          10        20        34        -14       19

K.Maraşspor               21        4          7          10        18        32        -14       19

Karşıyaka (-6)             21        4          9          8          20        28        -8         15

Nazilli Bld.                 21        3          5          13        16        37        -21       14

Silivrispor                   21        1          7          13        15        35        -20       10

HAFTANIN MAÇLARI

14 Şubat Çarşamba 13.30

Gümüşhanespor          -           Sakaryaspor               

K.Maraşspor               -           Fethiyespor

Şanlıurfaspor              -           Anadolu Selçukspor

Nazilli Bld.                 -           O.Karagümrük

Z.Kömürspor              -           SBS İnş. Kırklarelispor

Pendikspor                 -           Silivrispor

Bugsaşspor                 -           Karşıyaka

Hacettepespor            -           Bandırmaspor

Altay                          -           Niğde Belediyespor