Anadolu Selçukspor seri peşinde

Anadolu Selçukspor seri peşinde

Spor Toto 2. Futbol liginde 6. Hafta karşılaşmasında Hacettepespor ile iç sahada karşılaşacak Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Abrurrahman Baysangur ‘Yakaladığımız çıkışı sürdürmek ve iç sahada Hacettepespor karşısında kazanmak istiyoruz” dedi.

 

Geride kalan 5 haftada oynanan futboldan memnun olduğunu bu oyunun neticesinde arzuladıkları sonuçları yavaş yavaş almaya başladıklarını kaydeden  Baysangur, “Daha öncede söylediğimiz gibi sezonun ilk haftasından bu yana her maçta üstüne koyarak mücadelemizi sürdürüyoruz.  Üst üste üç maçtan yenilmeden ayrılmak, ikisi deplasman olan bu maçlardan 5 puan toplamak çok güzel.  Ligin ilk haftalarında iyi futbol oynamamıza, rakipten daha fazla mücadele etmemize rağmen kazanamamıştık. Şimdi ortaya koyduğumuz mücadelenin karşılığını alabilmek bizi çok mutlu ediyor. Aldığımız puanlarla moral kazandık. Kırılma anlarını daha rahat atlatabilecek düzeye geldik” dedi.

Hafta sonunda iç sahada Hacettepespor ile zorlu bir müsabaka oynayacaklarına dikkat çeken Baysangur, “Şimdi önümüzde Hacettepespor maçı var. Bizim gibi ligin genç ve en çok koşan takımlarından bir tanesi. Ancak onların şansı takım olarak uzun süredir bir arada oynuyor olmaları. Bizde kendi taraftarımızın önünde gereken mücadeleyi göstererek arzuladığımız sonucu alacağımıza inanıyoruz. Ekip olarak bu maçın hazırlıklarına moralli ve neşeli bir şekilde başladık. Geride kalan haftalarda ortaya koyduğumuz istek ve arzuyu yine sahaya yansıtabilirsek, istediğimiz sonucu alamıza bir engel olacağını sanmıyorum” ifadelerini kullandı.